0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρεις τι γίνεται; Είμαι σε μια θέση που διατηρώ αρκετές ελπίδες για διορισμό υπό δύο προυποθέσεις: 1) Να κινηθούμε οι ΠΕ02 κοντά στα νούμερα της ισοκατανομής και 2) να μην μπορούν οι της ειδικής να μεταπηδήσουν στη γενική. Όλους αυτούς τους μήνες έχουν γραφτεί τα πάντα σε σχέση με τα ζητήματα αυτά. Είμαι και μιας κάποιας ηλικίας και λέω 'αν δεν έλθει ο διορισμός τώρα, άντε πάλι από την αρχή πιθανά με κάποιο νέο σύστημα κλπ κλπ'. Και όσο περνάνε οι μέρες τη μία έχουμε θετικά νέα (πχ κατανομή για 10500, όλοι οι διορισμοί τώρα, εκτός οι της ειδικής) και την άλλη αρνητικά (κατανομή μόνο για 5250, διορισμοί σε δύο φάσεις, μέσα οι της ειδικής στη δεύτερη φάση). Εντάξει, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.
Το καταλαβαίνω απολύτως. Είμαστε όλοι στην ίδια ψυχολογική κατάσταση. Και να προσθέσω και την παράμετρο ότι αν κάνει τους μισούς δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα είμαστε αναπληρωτές στο μέρος που είμαστε εδώ και χρόνια. Προσωπικά είμαι στον αέρα. Παρακαλώντας μένω στο σπίτι λίγες μέρες ακόμα και για να ξεκαθαρίσει το πράγμα και να δω τι θα γίνει. Αν θα πρέπει να μείνω ή να φύγω. Είναι η συναισθηματική πίεση μαζί με τον προγραμματισμό που πρέπει να κάνουμε για τη ζωή μας και αυτή η καθυστέρηση μας έχει διαλύσει ειλικρινά.
Το θέμα είναι πως για κάποιο λόγο δείχνουν ότι έχουν πάρει απόφαση ότι δεν προλαβαίνουν. Το μεταφέρω ως πληροφορία και όχι ως σενάριο.
Ενημέρωση Κερσμεως προς διευθυντές εκπαίδευσης πριν λίγες μέρες ότι οι διορισμοί θα έχουν τελειώσει μέχρι 10 Αυγούστου και οι δηλώσεις αναπληρωτών στις 15. Μας μεταφέρθηκε από διεύθυντη Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σήμερα.