0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα τα πάρουν σε ρεπό άραγε;
Συνδέονται άμεσα συνάδελφε, είναι σαφές αυτό. Άλλα κριτήρια ποσοστών κάλυψης θα ακολουθήσει αν διοριστούν 5250 και άλλα αν διοριστούν 10500. Αλλιώς θα είναι αν είναι μόνο η 1Γ τώρα, αλλιώς αν είναι η 1Γ με την 2Γ ταυτοχρόνως.
Στην 1 ΓΕ πάντως απάντησαν σε όλους την ίδια μέρα. Σε κάποιους βέβαια δεν απάντησαν ποτέ και τελικά δικαιώθηκαν .
Εντύπωση μου κάνει... Μήπως αφαιρέθηκε κάποιο προσόν;
Αν μου έλεγε κάποιος πριν μερικούς μήνες ότι το πρώτο 10 ήμερο του Ιούλη θα είμαστε στο απόλυτο μηδέν, θα τον έλεγα καταστροφολογο (μην έλεγα και τίποτα πιο βαρύ! ).Όλα αυτά που ακούω και διαβάζω πλέον μου φαίνονται παραμύθια και τρομάζω. Δεν μπορώ βέβαια να αποφασίσω αν είναι πιο τρομακτική η γαϊδουριά του υπουργείου ή η δική μας γαϊδουρινή υπομονή.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ!ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!
Αν διοριστεί και γίνει έλεγχος θα απολυθεί και ισως εχει και νομικές συνέπειες απ οσο ξέρω.Καλο θα είναι οποιος ξέρει τέτοιες περιπτώσεις να τις καταγγέλει αλλιως γινεται άθελα του συνένοχος.
Πώς το κατέθεσε εκπροθεσμα; Αφού οι διευθύνσεις δεχόντουσαν συγκεκριμένες ημερομηνίες. Στην πορεία δεν παραλάμβαναν τπτ.
Μπορεί να το κατέθεσε μετά το τέλος των αιτήσεων, αλλα αν η ημερομηνία της βεβαίωσης είναι εντός της προθεσμίας των αιτήσεων, τότε είναι εντάξει. Αν έχετε δει τη βεβαίωση και έχει ημερομηνία μετά το τέλος των αιτήσεων και παρόλα αυτά μοριοδοτήθηκε, τοτε ναι, υπάρχει θέμα.
Είμαι σίγουρος για αυτό που λέω. Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί; Που πρέπει να απευθυνθώ;