0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καμια μηνυση......μην κοιτατε μονο τα οργανικα που δεν ικανοποιηθηκαν μεταθεσεις...υπαρχουν και κενα που περυσι προπερσι παρολες τις συνταξεις εξαφανιστηκαν....καμια μηνυση...
Νομίζω αναφερεσαι στα κενα των οργανικών τοποθετησεων ανα σχολείο. Μπορω και να σου πω πόσα είναι. Αλλά δεν γίνονται διορισμοί σε αυτα. ειναι εσωτερική υπόθεση των πυσδε
Οχι φυσικα....αναφερομαι στην οργανικη θεση που κατεχει οποιοσδηποτε διορισμενος στο παιδειας η οποια αν δεν ειναι πρωσοποπαγης δεν δυναται να καταργηθει εκτος συγχωνευσεων....
και λες αυτό να γινει μόνο για λίγους φυσικους και όχι για μερικους χιλιάδες γυμναστες. Γιατί? ειναι κορόιδα οι γυμναστες που ηταν υπεραριθμοι. (αν δεν αντιδρασουν ζητωντας το ίδιο ε ναι μαλλον θα ειναι)
Εμπάθεια με τη δικαιοσύνη και την ισοκατανομή έχουν οι Φυσικοί...
πω πω μπορει να εχεις και δικαιο. κανονικά για να αποδειξω οτι δεν εχω εμπαθεια με τους φυσικούς θα πρεπει να καταγραψω τις παρανομίες και στις αλλες 48 ειδικότητες....δεν βγαινω αλλα για να δω τι μπορω να κανω
Τις τελευταίες μέρες έχω μαθει να μην αγνοω καμία πληροφορία που διαβαζω εδώ, πόσο μάλλον από μέλη που έχουν ιστορία. Απο την άλλη μεριά η τοποθέτηση της Μακρή στη