0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως στη δευτεροβάθμια έχουν να γίνουν διορισμοί αιώνες. Το σωστό είναι να προκριθεί. Εγώ κάνω πανελλαδικως εξεταζόμενο μάθημα κ συνήθως καλουμαι Νοέμβριο, μια φορά κληθηκα κ τέλη Γενάρη, κανεις πριν δεν με αναπληρωνε. Κ δεν είμαι η μόνη. Κάτι παει πολυ λάθος δλδ κ πρεπει να αλλάξει άμεσα.
Μου προξενεί φοβερή εντύπωση πως ενήλικες μορφωμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν πώς σε μία σχολική μονάδα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πολλαπλάσια κενά δασκάλων από ότι ειδικοτήτων. Αφού δάσκαλος αντιστοιχεί ένας για κάθε τάξη ενώ η κάθε ειδικότητα μπαίνει σε πολλές τάξεις. Δεν χρειάζεται δηλαδή κάποια φοβερή λογική για να καταλάβει κανείς γιατί χρειάζονται περισσότεροι δάσκαλοι από ότι οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα. Στο μεταξύ η εμμονή σας με τους δασκάλους έχει φτάσει στα όριά της ψύχωσης. Το αστείο είναι ότι με βάση αυτά που ακούγονται όλες οι ειδικότητες θα καλύψουν το 80 με 90% των κενών τους εκτός από τους δασκάλους που θα είναι κοντά στο 50 με 60%. Φυσικά κανείς από σας δεν θα φωνάξει πως αυτό είναι άδικο. Οι φιλόλογοι σε επιστολή τους ανέφεραν πως είναι η ραχοκοκαλιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για αυτό ζητούν να καλύψουν όλα τα κενά τους. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Αν οι δάσκαλοι έβγαιναν και έλεγαν πως είναι η ραχοκοκαλιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα σκούζατε σαν γουρούνες σε οίστρο. Είναι πραγματικά λυπηρό .
Ο πιο υπεραριθμος σε ορισμένες περιφερειες ήθελες να πεις και μπερδευτηκες;Πάντως troktiko, έμαθα οτι γνωστή μου δασκάλα έμεινε έγκυος με δυσκολιες και θα ζητήσει επαπειλουμενη άδεια, τραγικό ε;