0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τις δικαιούνται, όπως οι υπόλοιποι μόνιμοι, γιατί να μην τις ψάχνουν; Τόσα χρόνια μόνο οι μόνιμοι είχαν δικαίωμα στις άδειες και αναπληρωτές / αναπληρώτριες με 10+ έτη τίποτα! Ειδικά κάποιες μανούλες αναπληρώτριες έχουν νοιώσει για τα καλά τι θα πει αδικία! Να πάρουν ότι δικαιούνται!!
Ειμαι στους διοριστεους Φυσικους!Εχω φτασει μεχρι Καστελλοριζο με μικρο παιδι προσχολικης ηλικιας.Κατι τετοιο με περιμενει και φετος.Ποτε δε σκεφτηκα να παρω αδεια ανατροφης μολις ερθει ο διορισμος!Τραγικο δεν ειναι το συστημα.Αυτο ειναι απροσωπο.Τραγικοι ειμαστε εμεις η τουλαχιστον μερικοι απο μας!
Υπάρχουν κι αυτοί που ψάχνουν τις άδειες λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας....Εντωμεταξυ μια και τα συζητάμε ολα, η μείωση ωρών λόγω προϋπηρεσίας γίνεται αμέσως;
Νομίζω όχι. Θέλει κάποιο χρόνο όπως και στους αναπληρωτές. Αν και αν γίνουν ορκωμοσίες πριν τις 15 αυγούστου οι διευθύνσεις θα έχουν 1 μήνα μέχρι να μπούμε στις τάξεις να επεξεργαστούν τα χαρτιά μας οπότε μπορεί και να προλάβει η μείωση και τα Μ.Κ. να ισχύσουν απο την αρχή. Μπορεί όμως και να σκέφτομαι λάθος.
Αυτό με τις άδειες είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν μας φταίει κανένας μόνιμος συνάδελφος. Θα ήταν καλό όμως να μας θεωρούν και αυτοί συναδέλφους. Αναπληρωτής που αναγκάζεται να πάρει δύο μέρες αναρρωτική χάνει χρήματα. Πάνω απ όλα 15 μέρες δεν μπορεί να πάρει. Μια συνάδελφος πέρσι με ατύχημα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο χρειάστηκε να μείνει πέντε μήνες στο νοσοκομείο. Μαντέψτε τι έγινε.
Τα πάντα ρει.Οριστικα 2ΓΕ μέχρι το πολύ Παρασκευή, όπως μαθαίνω. Δηλώσεις στο opsyd από εβδομάδα.Τέλος Ιουλίου θα έχουν τελειώσει όλα. Όπου υπηρχε ανάγκη, έδωσαν πάνω από τα οργανικά, ΠΕ86 σε Αβαθμια, 95 αντί 28.Stay tuned (and alerted)