0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναλογα με τα κενα και αναλογα με το τι μορια εχεις σαν μονιμος(κοινωνικα παιδια μορια απο σχολεια κλπ κλπ)
Επιχειρώντας να αλλάξω λίγο το θέμα...Σχετικά με τη μεταφορά της ιδιωτικής προϋπηρεσίας και την προϋποθεση συμπλήρωσης 20 μηνών στο δημόσιο σχολείο ώστε να υπάρχει δικαίωμα διορισμού, παρατήρησα οτι στους ΠΕ03, στους πρώτους 930 του αρχικού πίνακα, υπάρχουν 15 άτομα με ιδιωτική προϋπηρεσία.Αν κάποιος άλλος έχει κάνει αντίστοιχο έλεγχο, να με διορθώσει, αν κάνω λάθος.
Εγώ έχω μια άλλη απορία συνάδελφοι: πώς πιστεύετε ότι πρέπει να σκεφτούμε ως νεοδιόριστοι; Να επιδιώξουμε διορισμό και οργανική θέση έστω και 80-100 χλμ μακριά από το σπίτι μας ή να διεκδικήσουμε μια θέση σε δυσπρόσιτο ώστε να διπλασιαστούν τα μόρια διαβίωσης των δύο πρώτων ετών και να έχουμε καλύτερες πιθανότητες για μετάθεση; Σημειωτέον ότι κατοικώ στη
αναλογα τι ειδικοτητα εισαι.. αν η ειδικοτητα σου τα επομενα δυο χρονια θα εχει πολλες συνταξιοδοτησεις, μπορεις να το κανεις! αν δεν εχει τοτε καλυτερα να μην το κανεις.. π.χ. ειδικοτητες με ελαχιστα οργανικα οπως πχ οι ΠΕ11 πιστευω οτι αφου υπηρετησουν την οργανική τους θα εχουν καλύτερες πιθανοτητες μεταθεσης απο αλλες ειδικοτητες..
Συνάδελφε δε σε καταλαβαίνω. Αφού οι ΠΕ 11 έχουν λίγες οργανικές, πώς θα έχουν καλύτερες πιθανότητες μετάθεσης;Φιλόλογος είμαι. Μάλλον ναι, περιμένουμε κι άλλες συνταξιοδοτήσεις.
Εννοω οτι εκει που ειναι φουλ υπεραριθμοι στα επομενα δυο χρονια λογικα θα φυγουν 700 ατομα, οποτε θα ανοιξουν αρκετες θεσεις αν και τωρα ειναι ονειρο. Εσυ που εισαι φιλολογος στα επομενα δυο χρονια θα ειναι σαν να μην εχουν γινει καν αυτοι οι διορισμοι..