0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα/καλημέραείμαι σε υψηλή θέση στον πίνακα της ειδικότητας μου και με βάση τις ανακοινωθείσες θέσεις, είμαι μέσα στους 'υπό διορισμό. Έμαθα πως πρέπει να υποβάλλω αίτηση όταν ανοίξει η πρόσκληση. Ξέρετε τι γίνεται εάν 1. κάνω αίτηση, διοριστώ και δεν αποδεχθώ τον διορισμό μου? κάποια ποινή? στην αίτηση αυτή, δηλώνονται και περιοχές προτίμησης? δηλ ακόμη και ψηλά να είναι κανείς, εάν δηλώσει πχ μόνο δίπλα στο σπίτι του, μπορεί να μην διοριστεί, ελλείψει κενής θέσης στην μία και μόνη περιοχή που δήλωσε? 2. δεν κάνω καθόλου αίτηση, χάνω το μελλοντικό δικαίωμα διορισμού? ή μένω στον πίνακα μέχρι την επόμενη πρόσκληση κ.ο.κ. Ο πίνακας έχει ημερομηνία λήξης? Ευχαριστώ!
Απο τον πρόεδρο της ΠΕΑΔ κ. Διαμάντη:"Σε σημερινή μας επικοινωνία με το ΑΣΕΠ κατέστη γνωστό ότι δεν ήταν δυνατή η ανάρτηση των τελικών αξιολογικών πινάκων της 2ΓΕ χθές 19/7 λόγω τεχνικών ζητημάτων.Στόχος του ΑΣΕΠ είναι ΣΗΜΕΡΑ μετά τις 15:00 να αναρτηθούν αφενός το Δελτίο Τύπου για την κλήρωση των ισοβαθμούντων στις λοιπές ειδικοτητες της 2ΓΕ και αφετερου οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες της 2ΓΕ."
*Αν εχεις προβλημα να πας οπουδήποτε+είσαι πε80...τοτε χαρισε μου τον διορισμο εστω+στο Καστελοριζο...+Για πιο κοντινά νησιά Κάρπαθο, Kως, Νισυρο,Τήλο, Συμη,Κάλυμνο, Ρόδο δεν το συζητώ...Ζωαρααααα....+θα βγάζω τα έξοδα μου με τα μαύρα τυχερά του τουρισμού κάθε καλοκαίρι κυρίως στην Ρόδο
Για αυτους που θα διοριστούν , στις διευθύνσεις καταθετουμε τα φωτοαντίγραφα των προϋπηρεσιών;
Το ρώτησα προσωπικά. Ναι φωτοαντίγραφα καταθέτεις. Εξάλλου είτε αντίγραφα είτε γνήσια ελέγχουν αυτεπάγγελτα όλα μα όλα τα χαρτιά που τους δίνεις.
Αν βάλεις περιορισμένες περιοχές ενδέχεται να μη διοριστεις αν δεν υπάρχουν κενά σ αυτές όταν φτάσει σ' εσένα το σύστημα. Αν όμως διορίζεσαι και δεν αποδεχτείς διορισμό έχεις για τρία χρόνια αποκλεισμό από διορισμους αλλά και από αιτήσεις αναπληρωτών. Αν σε προσπεράσει το σύστημα ή δεν κάνεις αίτηση καμία κύρωση και μπορείς να δουλέψεις αναπληρωτής ή να διοριστεις αργότερα. Προσοχή δε δηλώνουμε περιοχές που δεν έχουμε σκοπό να πάμε. Οι ποινές είναι αυστηρότατες.