0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
β) δεν υφίσταται σχετική δυνατότητα στον υποψήφιο περί χορήγησης προτεραιότητας στην αξιολόγηση της αίτησης συγκεκριμένου κλάδου έναντι του άλλου.Ως εκ τούτου ο υποψήφιος οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά την υποβολή (ή μη) της σχετικής αίτησης και των περιοχών που θα επιλέξει (ανά κλάδο).Όσοι είστε σε 2 κλάδους προσοχή: δεν είναι σίγουρο ποιος θα "τρέξει πρώτος". Εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα εκτελεστεί πρώτος ο αριθμητικά μικρότερος, αλλά δεν ισχύει.
Μας έσκασαν . Ποτέ θα βγουν οι οριστικοί για τις άλλες ειδικότητες;
Η ΠΕΑΔ λέει σήμερα το μεσημέρι
Ακόμα να βγουν οι οριστικοί. Αλήθεια , σε ποια σελίδα θα τους βρούμε;
Μόλις τώρα ήρθε μειλ από ΑΣΕΠ ….αλλά για άσχετες για εμάς προκηρύξεις . Ταχα χάρηκα και εγώ . Θα σκάσω βρε παιδιά
Πολλοί με κοροιδεύουν επειδή δεν είχα χρήματα να κάνω μεταπτυχιακά! Στα δυσπρόσιτα νησιά που ήμουνα κάλυπτα μόνη μου τα έξοδα μου!! Πού να περισσέψουν χρήματα για μεταπτυχιακά; Κανονικά οι μεταπτυχιακές σπουδές για εκπαιδευτικούς θα έπρεπε να είναι δωρεάν! Ένας καθηγητής δεν κρίνεται με βάση πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει για τα μεταπτυχιακά του! Όλοι οι εκπαιδευτικοί είμαστε ικανοί να κάνουμε μεταπτυχιακά! Δεν θα νιώθουμε και κατώτεροι επειδή δεν είχαμε 20.000 ευρώ!!!!!!!!