0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα θέλω οπωσδήποτε την άποψη σας. Είμαι 24 χρόνων τελειοφοιτη του τμήματος Μαθηματικών Δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο επειδή ένα συγγενικο μου πρόσωπο διατηρεί φροντιστήριο και επειδή λέει είμαι καλή ήθελε να πάρει εμένα. Έτσι οι σπουδές έχουν πάει πιο πίσω. Εκείνη πριν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας με είχε πολύ υψηλά. Όσο παίρναγε ο καιρός έβγαζε μια ζήλια στο πρόσωπο μου επειδή ήμουν μικρή είχα δεθεί με τα παιδιά και εκείνα τα πήγαιναν πολύ καλά στα μαθήματα (έπαιρναν σχολείο όλα 18 plus) Εβρισκε αφορμές συνεχώς να με μειώνει. Πχ μια φορά ένα παιδάκι είχε αρρωστήσει και επειδή με την γιαγια του είμαστε γειτονοι πολλά χρόνια πήρε εμένα να με ενημερώσει. Να τονίσω ότι δεν υπάρχει γραμματέας να ενημερωνει. Έτσι άρχιζε να μου λέει ότι πρέπει να ενημερώνουν εκείνη πως είμαι απαράδεκτη κτλ. Ας μην τα πολυλογώ φέτος εγώ έχω ιδιαίτερα 5 παιδιά εκείνη δείχνει την ενόχληση της. Με θέλει να είμαι στο φροντιστήριο 6 ώρες την ημέρα. Έτσι εγώ αναγκαστικά όφειλα να βάλω τα παιδιά Σάββατο και μετά τις 8 που σχολαω. Με το που μαθαίνει μου λέει ότι πρέπει να καθαρίζω μετά και το φροντιστήριο ΌΛΟ άρα να μενω τουλάχιστον 30 λεπτά ακόμη. Το δέχομαι βάζω τα ιδιαίτερα μου μέχρι και Κυριακή. Στην συνέχεια όταν της λέω ότι έχω άλλο ένα παιδάκι μου είπε ότι θα με χρειαστεί και άλλες ώρες ακριβώς όμως τις ώρες που είχα βάλει το ιδιαίτερο!!!!!!! Και τώρα με έχει αφήσει αόριστα να μην ξέρω αν θα είμαι τελικά στο φροντιστήριο. Μου λέει κιόλας ότι πρέπει να είμαι ευγνώμων γιατί είναι δύσκολο να είμαι σε φροντιστήριο τελειοφοιτη. Να τονιστεί ότι παίρνω 3 ευρώ την ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω να της πω ότι εγώ δεν θέλω και να φύγω με το κεφάλι ψηλά ή να υπομεινω άλλο ένα χρόνο την κατάσταση ακυρώνοντας τα ιδιαίτερα;; Στάλθηκε από το LLD-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χλευασμός νομίζω καθίσταται περιττός. Εγώ ψάχνω μια συμβουλή από ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται στην ίδια κατάσταση η έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. Εν πασει περιπτώσει έχουν περισσότερη εμπειρία από εμεναΣτάλθηκε από το LLD-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk