0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφε εγω αν μου το επετρεπε η οικογενειακη κατασταση θα πηγαινα.1ον γιατι ολα γινονται στο παιδειας.2ον γιατι και να μην επιαναν σε διορισμο σε περιπτωση διορισμου ομως θα επιαναν μετα.
Μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει μετρήσει η πλασματική προϋπηρεσία για μόνιμους διορισμούς. Μόνο στους πίνακες αναπληρωτών μετρούσε. Και νομίζω ότι μια χαρά τα χάρηκαν για αρκετά χρόνια τα διπλά μόρια, δεν είναι ότι δεν ευνοήθηκαν. Μόνο όσοι πήγαν σε δυσπρόσιτο πέρσι δεν τα χάρηκαν, αλλά όταν πήγαν, είχε ψηφιστεί ο νόμος Γαβρόγλου οπότε το ήξεραν ότι δε θα μετρήσουν πριν πάνε.
Ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση. Προς τα εκει κινουμαι και εγω απλα θελω ενθαρρυνση χαχαχα
*Συνάδελφοι πληροφορίες γιαΑ+
Εαν εισαι μόνος/ μονη ,εννοώ χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις να το τολμήσεις.Θα σου πρότεινα Δ´ Δωδεκανήσου γιατι τα ενοίκια στα μικρά νησιά ειναι πολυ οικονομικά, το κόστος ζωής χαμηλό ( που θα χαλάσεις λεφτα στις ερημιές) και επισης στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου δεν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο.
Για όλους τους παραπάνω λόγους τα πολύ μικρά νησιά αποτελούν καλή επιλογή για αναπλήρωση (ένα-δύο χρόνια).