0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε Παρασκευη 20 η Δευτερα 23 περιμενουμε την α φαση.Η παραταση που ζητησε ο ΠΑΣΑΔ δεν εγκριθηκε
Ότι πουν οι δάσκαλοι....Καθίστε τώρα στο ταμείο ανεργίας άλλες 7 τουλάχιστον ημέρες.. Θα ήμασταν μια χαρά άνετοι... Οτι πουν οι δάσκαλοι λοιπόν.. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει...
Να μάθετε να διαβάζετε σωστά! Ο ΠΑΣΑΔ ζήτησε παράταση για τις αιτήσεις. Να μην κλείσει το σύστημα στις 18 αλλά στις 21. Δε ζήτησε παράταση για την α' φάση. Ο Φασφαλής ανακοίνωσε πριν από μία ώρα ότι η α' φάση θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα για να είναι μέσα και η παράλληλη στήριξη.
Η παραταση στις αιτησεις ζητηθηκε ξεκαθαρα για να ειναι μεσα και η παραλληλη και να καθυστερησουν οι προσληψεις γι ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙ
Καλά! Εσύ περίμενε να γίνει α' φάση αύριο ή την Παρασκευή. Όπως βλέπεις δεν εγκρίθηκε η παράταση, αλλά πάει πίσω η φάση. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από πάνω πίεσαν να μπει η παράλληλη στήριξη.
Σωωωπα!Αληθεια λες?Κανεις δεν μιλησε για αυριο.Παρασκευη-Δευτερα ειπαμε.Ταδε εφη Κεραμεως.Προκειμενου να βγαζεις τη χολη σου ομως απεναντι σε συναδελφους εχω να σου προτεινω πολυ καλους ψυχιατρους.
Δε βγάζω καμία χολή. Εσύ δε γνωρίζεις πώς δουλεύει το σύστημα! Μάλλον σε τρώω πολλά χρόνια στην αναπλήρωση κι έχω μάθει πολύ καλά πώς είναι τα πράγματα. Πάντα ανακοινώνουν μία ημερομηνία, αλλά δεν πάει να πει ότι την ακολουθούν. Πάντα υπάρχουν πιέσεις. Μιλάει για την επόμενη εβδομάδα, δε σημαίνει ντε και καλά τη Δευτέρα. Η επόμενη εβδομάδα έχει και άλλες μέρες. https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/329863_proslipseis-anapliroton-mikri-kathysterisi-stin-afasi-proslipseon
Προφανως και δεν εχεις περισσοτερα χρονια απο μενα. Παραθετεις κειμενο του αιρετου ενω σου υποδεικνυω δηλωσεις της Κεραμεως.Γνωριζω πολυ καλα πως δουλευει το συστημα μιας και εχω 15 ετη εμπειρια.Το θεμα ειναι οτι καιγονται στο υπουργειο να ειναι ολα ετοιμα στη 1/09 και επισης προσπαθουν να καθυστερησουν την παραλληλη.Δεν θα διαφωνησω αλλο,δεν εχει νοημα.
Στο έγραψα και πριν: και σήμερα να γινόταν η α' φάση, η σύμβασή σου θα ξεκινούσε από 1/9. Οπότε δε χάνεις τίποτα με την καθυστέρηση. Μόνο η αγωνία παρατείνεται.