0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέτοιο μπαχαλο δεν έχει ξαναγίνει...Θα γινόταν οι προσληψεις την Παρασκευή και θα είχαμε 1 ολόκληρη εβδομάδα να ετοιμάσουμε τα πράγματα μας....Τωρα πάλι στην τρεχαλα, το άγχος και τη μιζέρια.. Εγώ προτείνω να γίνει η Α φάση τον Νομεβριο για να δουλέψουμε Όλοι μιας και θα μειωθουν οι εργατοώρες...Γιαυτό το είπαμε και το ξαναλέμε. Καλύτερα μόνιμος στο Καστελόριζο πάρα αναπληρωτης στον τόπο μου.. Χίλιες φορές για να γλυτώσω από αυτή την φαρσοκωμοδια που εξελίσσεται κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια... Αισχος..
Αφού οι αναπληρωτές ζητάνε εγγράφως παράταση τι να κάνει και το υπουργείο. Άλλο που δεν θέλει ... Σήμερα σπάσανε τα τηλέφωνα να καθυστερήσει η φάση.
Ποιοι ζητανε παραταση?Οι αναπληρωτες?Οχι φιλε μου.Οι συντεχνιες ζητανε παραταση!
Να ρωτήσω ασχετα με το αν οι δάσκαλοι πιέζουν για την παράλληλη, δεν ειναι καλο και για οσους απο εμας είμαστε μονο στον πίνακα της Γενικής να φυγουν απο μέσα όσοι ειναι και στον πίνακα της Ειδικής; Λογικά ναι! Οποτε γιατρι γκρινιάζουμε για τους δασκάλους;
https://www.especial.gr/proslhpseis-anaplhrwtwn-2020-21-enhmerwsh-gia-thn-diamorfwtheisa-katastash-senaria-ti-tha-ginei-me-thn-parallhlh-sthriksh/Ισχύει αυτό; Ότι θα τρέξει πρώτα η Γενική; Και το λένε τώρα;