0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κια καλή συνέχεια σε όλους. Πρώτη φορά αναπληρώτρια ΠΕ02..τι κάνω??
Συγχαρητήρια και καλή αρχή σε όλους, θα παρακολουθείς τη σελίδα της διεύθυνσης εκπαίδευσης που σε προσέλαβαν για να δεις τα κενά που θα δώσει ώστε να δηλώσεις περιοχές προτίμησης. Ρίξε μια ματιά στο excel για να δεις και πόσους έχουν πάρει πριν απο σένα στην ίδια διεύθυνση ώστε να έχεις μια ιδέα για τις τοποθετήσεις. * Γνωρίζετε αν πρέπει να έχουμε κατα την ανάληψη τις ιατρικές βεβαιώσεις; Δεν τις έχω βγάλει ακόμα θα υπάρχει πρόβλημα αν τις πάμε αργότερα ή να κλείσω αύριο τα ραντεβού;
Συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα να τα πας μέχρι να πέσει η πρώτη μισθοδοσία διαφορετικά δεν πληρώνεσαι...
Είμαι της Πρωτοβάθμιας και δεν έχουν ανεβάσει τις προσλήψεις μας σε excel. Συνάδελφος με ενημέρωσε για την πρόσληψή μου, διότι δε μου ανοίγει τα συμπιεσμένα αρχεία με τα ονόματα.
'Εχω υπηρετήσει σε Διεύθυνση πάντως που πριν τις προσλήψεις είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι δεν μπορούσαμε να αναλάβουμε υπηρεσία αν δεν είχαμε τις ιατρικές γνωματεύεις απο την πρώτη μέρα.
Περσι για την αναληψη υπηρεσιας σε νησια υπηρχε εκπτωση 50%. Φετος; Ανακοινωθηκε κατι;
Πόσο καιρό μετά να περιμένουμε την επόμενη φάση; Δηλαδή ποια είναι συνήθως η χρονική απόσταση των 2 πρώτων φάσεων;