0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα τηλέφωνο το Τμήμα Αναπληρωτών. Έχει πρόβλημα η ιστοσελίδα τους. Μού είπαν να την επισκέπτομαι συνεχώς. Εκεί θα αναρτηθούν οι σχετικές οδηγίες. Αν κατάλαβα καλά, εμείς δηλώνουμε σε ποιες μονάδες επιθυμούμε να πάμε; Θα χρειαστώ ιατρικές βεβαιώσεις από παθολόγο και ψυχίατρο.
Απο ψυχίατρο σίγουρα...Πλήρωσε κάτι παραπάνω για να στη δώσει.
Συνάδελφοι, τα φώτα σας. Λίστα με δυσπρόσιτα Πρωτοβάθμιας; Και επίσης, η Πρωτοβάθμια είπε ότι λόγω ιού θα πάμε απευθείας στο σχολείο.
Θέλω τη βοήθεια σας συνάδελφοι! Με έχουν καλέσει αναπληρωτή σε ειδικότητα της Αθμιας, ωστόσο ανήκω και σε άλλη ειδικότητα στη βάθμια με μεγάλες πιθανότητες να με πάρουν κοντα στο σπίτι μου. Μπορώ να αρνηθώ την πρόσληψη στην Αθμια ή θα έχω ποινή αποκλεισμού και απο τις δυο ειδικότητες; Υπάρχει κάποια εγκύκλιος που το αναφέρει;
Σχετικά με τις ιατρικές βεβαιώσεις, έκλεισα ραντεβού με τον παθολόγο μου, αλλά χρειάζεται και πρόσφατη ακτινογραφία θώρακος. Μπορώ να προσκομίσω αργότερα τη βεβαίωση; Θα πρέπει να είμαι από τη Δευτέρα στην Εύβοια ή να πάω λίγο νωρίτερα; Τι θα γίνει σε περίπτωση που δεσμευτούμε με μισθωτήριο συμφωνητικό μέχρι τον Ιούνιο 2021 και μας υποχρεώσουν σε εξ αποστάσεως διδασκαλία; Σκέφτομαι να βρω ξενοδοχείο με όλα πληρωμένα, αρκεί να μπορώ να μαγειρεύω.