0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανωλεθρία! Θα κάνουν μεγάλη Α φάση, ώστε να ακουστεί το «τα σχολεία είναι έτοιμα», «κάναμε τη διαφορά», «οι αναπληρωτές στη θέση τους νωρίτερα από κάθε άλλη φορά» και άλλα τέτοια ωραία... Η
Δεν μιλάς σοβαρά τώρα. 800 φιλόλογοι τα περισσότερα χρόνια δεν ήταν ούτε η Α' με τη
Ναι πέρσι πήραν 750 ΠΕ02, 644 ΠΕ03 και 311 ΠΕ04.1 συνολικά σε Α και
πέρυσι, στην Α φάση πήραν 363 φιλολόγους και ο πίνακας έφτασε το 804 στους μη τρίτεκνους. Φέτος αν κληθούν 800 μέχρι που λέτε να φτάσει ο πίνακας; (αν υπολογίσουμε ότι δεν υπάρχει ποσόστωση τρίτεκνων, θα φύγουν πρώτα οι αναπληρωτές ειδικής και όσοι έχουν και πτυχίο δασκάλου ή νηπιαγωγού)
αυτό το τελευταίο να το υπολογίσουμε; θα τρέξει πρώτα η πρωτοβάθμια, έτσι δεν είναι;
Νομίζω έτσι γίνεται. Ειδική, πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια.
Δεν ξέρω που θα σταματήσει η ροή, αλλά πιστεύω ότι θα είναι 'σφιχτος' ο πίνακας. Με τόσες προσλήψεις που ακούγονται λογικά θα δοθούν αρκετά κενά σε πολλές περιοχές οπότε ο πίνακας δε θα κατέβει τόσο γρήγορα.
Κι εγώ έχω την ίδια αίσθηση. Αν δώσουν κενά στα μεγάλα αστικά κέντρα -που δεν δίνονται συνήθως στις πρώτες φάσεις-, το σύστημα δεν θα προσπεράσει πολλούς, άρα δεν θα κατέβει τόσο.