PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Νέα σχολική χρονιά
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Νέα σχολική χρονιά (Αναγνώστηκε 2319 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kalkapen
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Νέα σχολική χρονιά
«
στις:
Αυγούστου 19, 2020, 01:40:15 pm »
Tweet
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τις σκέψεις σας για τη νέα χρονιά.
Με τα τρέχοντα δεδομένα (αύξηση κρουσμάτων, άνοιγμα των σχολείων), τι σκέφτεστε να κάνετε με τα ιδιαίτερα μαθήματα για τη νέα χρονιά; Πέρα από την ατομική μας προστασία και των δικών μας ανθρώπων, έχουμε ευθύνη και για την προστασία των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Έχω προβληματιστεί πολύ για το αν θα ξεκινήσω μαθήματα, αν θα πηγαίνω με μάσκα (αλλά πώς να διδάξεις ειδικά σε μικρούς μαθητές μια ξένη γλώσσα με μάσκα;), αν θα κάνω μαθήματα online (που πολλοί γονείς δεν τα προτιμούν και με το δίκιο τους) και ένα σωρό τέτοιες σκέψεις.
Εσείς πώς σκέφτεστε να κινηθείτε;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Νέα σχολική χρονιά
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:13:48 »
Έσπερος
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Νέα σχολική χρονιά
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 19, 2020, 03:41:36 pm »
Εγώ δεν κάνω ιδιαίτερα, αλλά σκεπτόμενη σαν γονέας, δεν θα ήθελα να μπαίνει στο σπίτι μου καθηγητής χωρίς μάσκα. Θα προσπαθούσα επίσης να αναδιαμορφώσω τον χώρο, πχ αντί να κάθεται κολλητά με το παιδί στο γραφείο, να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον στο τραπέζι της τραπεζαρίας, αν είναι εφικτό, και θα έβαζα και στο παιδί μου μάσκα κ θα φορούσα κ εγώ κ όποιος άλλος ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα. Στη θέση σου δηλαδή θα το ζητούσα σαν όρο κ εγώ για να κάνω μάθημα, να φοράει μάσκα όποιος ενδέχεται να με συναντήσει. Θα λάμβανα κ άλλα μέτρα όπως αποφυγή κλιματισμού κ φυσικό αερισμό του χώρου, αντισηπτικό σε εμφανές σημείο εννοείται. και εκ των προτέρων συνεννόηση για το τι θα γίνει σε περίπτωση οποιασδήποτε αδιαθεσίας του παιδιού ή του καθηγητή. Είναι περίεργο να βάζεις κάποιον στο σπίιτ σου τέτοιες εποχές, κι εγώ το σκέφτομαι που έχω την μπειμπισίτερ, αλλά από το να πηγαίνει το παιδί στο φροντιστήριο, σε μια μικρή αίθουσα με τόσα άλλα παιδιά κλπ, πιο ασφαλές θα μου φαινόταν να έρχεται σπίτι άνθρωπος εμπιστοσύνης.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον