*

Αποστολέας Θέμα: Έχω χάσει τα αυγα και τα πασχάλια (2).  (Αναγνώστηκε 11965 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Έχω χάσει τα αυγα και τα πασχάλια (2).
« στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 01:43:19 am »
Για να μη ρωτάω πολλά και άσχετα παντού στο φόρουμ, αποφάσισα να ανοίξω ένα τόπικ με όλες τις απορίες μαζεμένες. Σας διαβάζω εδώ και μέρες και με έχετε βοηθησει πραγματικα πάρα πολύ. :-*

Η ερώτηση μου είναι η εξής: τελείωσα φέτος Φιλολογία Θεσσαλονίκης. Μηδέν προϋπηρεσία, μηδέν μεταπτυχιακά, μηδέν παιδιά, μηδέν ΑΣΠΑΙΤΕ, κοινώς μηδέν σε όλα. Και ερωτώ: η μόνη μου ελπίδα για να διοριστώ είναι αν περάσω στο Ασεπ? Και αν περάσω(λέμε τώρα) θα διοριστώ σίγουρα ή θα προηγούνται όλοι αυτοί με τα πραναφερθέντα κριτήρια? Αν είναι να το πάρω απόφαση και να μην αρχίσω καν το διάβασμα. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα, επίπονη και πολύ ψυχοφθόρα όπως ολοι γνωριζετε. :(

Από την άλλη, την αγαπάω πάρα πολύ την σχολή μου και θα ήμουν απέραντα ευτυχής άμα είχα την ευκαιρία να διδάξω σε αίθουσα. άλλα είμαι και πολύ απογοητευμένη.

Ερώτηση 2: η σχολή μου δεν θεωρείται "παιδαγωγική"έτσι δεν είναι?

Ερώτηση 3: τι γίνεται ακριβώς με τους πίνακες? Πως κατατάσσεσαι σε καθέναν από αυτούς?

Συγγνώμη για τις πολλές και αφελείς ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Έχω χάσει τα αυγα και τα πασχάλια (2).
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:34:54 »

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 01:57:15 am »
να τα τα λημερια μας....... κι εγω πριν δυο χρονια. τι ειδικευση? εγω δινω την αλλη βδομαδα για μεταπτυχιακο. well, ασπαιτε δεν χρειαζομαστε εχουμε παιδαγωγικη καταρτηση(λεμε τωρα). για να διοριστεις υπαρχουν δυο τροποι, 1-ασεπ και 2- σιγα σιγα να μαζευεις προυπηρεσια(δυσκολο). καλο ειναι να δωσεις ασεπ ετσι ωστε αν δεν περασεις να παρεις εστω τα μορια να βγεις απο τον πινακα μηδενικης προυπηρεσιας και να αρχισεις να μαζευεις προυπηρασια ωστε να ακολουθησουν ωρομισθια και αναπληρωση ολε. επισης οσον αφορα τον ασεπ θελει αρκετο διαβασμα. στο βαθμο που γραφεις προστιθενται μορια απο μεταπτ. 2-3 και μορια απο προυπηρεσια και η προσαυξηση πτυχιου. αλλα αν γραψεις πολυ καλα πανω απο 74.8 (η βαση του 2007)μαζι με την προσαυξηση πτυχιου για μας  που δεν εχουμε μεταπτ και προυπηρεσια μπαινεις.

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:14:19 am »
Καλημέρα!Αρχικά sirina θα ήθελα να σου πω πως δε χρειάζεται πανικός!Όπως είπε κ η swtia,δε χρειάζεται ΑΣΠΑΙΤΕ για τον κλάδο μας.Τώρα σχετικά με όαους προηγούνται λόγω μεταπτυχιακών,προυπηρεσιών κ .ο.κ,δε θα πρέπει να λειτουργήσουν ανασταλτικά στην προσπάθειά σου.Έτσι σκεφτόμουν κ εγώ, αλλά τα κατάφερα σε αυτόν τον ασεπ κ είμαι διοριστέα,χωρίς κανένα extra μόριο,πέραν αυτών του πτυχίου μου.Πριν το διαγωνισμό ήμουν απογοητευμένη,πήρα όμως θάρρος από συμφοιτητές κ συμφοιτήτριές μου που διορίστηκαν με την πρώτη φορά που έδωσαν,το 2005χωρίς να έχουν επιπλέον μόρια.Μη βλέπεις τις εξετάσεις αυτές ,λοιπόν,σαν κάτι ακατόρθωτο.Σίγουρα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη κ ψυχοφθόρα διαδικασία,όμως μπορείς να τα καταφέρεις!Σου εύχομαι καλή δύναμη,αισιοδοξία κ θετική ενέργεια! ;)
Υ.Γ.Αποφοίτησα κ εγώ απο το τμήμα φιλολογίας του Α.Π.Θ.το 2004,ειδίκευση γλωσσολογίας!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:16:06 am από zelia »
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 12:23:47 pm »
Κοριτσια, να ξερατε ποσο κουραγιο μου δωσατε. :-* :-*

Ημουν ειδικευση ΜΝΕΣ (Γουνελα σε αγαπαωωωωωωωωω- υπεροχος καθηγητης).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:34:54 »

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 01:22:10 pm »
απ ολες βλεπω μαζευτηκαμε.. δεν τον ειχα ποτε τον γουνελα. εγω τελειωσα κλασικο

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 04:11:06 pm »
Εγώ τον είχα τον Γουνελά σε δύο μαθήματα κορμού!Απίθανος!
sirina σου έστειλα pm ,το πήρες;
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 18, 2007, 02:32:13 pm »
Ναι το πηρα, ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!

Και προχτες εμαθα οτι ο Γουνελας εβγαλε τα θεματα για το μεταπτυχιακο και στεναχωρηθηκα γιατι ειναι πολυ συγκεκριμενος στις ειλογες του και πολυ ανεχτικος στην βαθμολογια, οποτε θα μπορουσα να ειχα δωσει.

Σωτια πως εγραψες?

Αμα δεν περασω στο Ασεπ με τα λιγοστα μοριακια που ισως παρω (αμα περασω την βαση ετσι δεν ειναι?) θα μπορω να κανω αιτηση για ωρομισθια ΠΔΣ και ενισχυτικη? Με τι πιθανοτητες?

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 18, 2007, 04:17:59 pm »
Ναι το πηρα, ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!

Και προχτες εμαθα οτι ο Γουνελας εβγαλε τα θεματα για το μεταπτυχιακο και στεναχωρηθηκα γιατι ειναι πολυ συγκεκριμενος στις ειλογες του και πολυ ανεχτικος στην βαθμολογια, οποτε θα μπορουσα να ειχα δωσει.

Σωτια πως εγραψες?

Αμα δεν περασω στο Ασεπ με τα λιγοστα μοριακια που ισως παρω (αμα περασω την βαση ετσι δεν ειναι?) θα μπορω να κανω αιτηση για ωρομισθια ΠΔΣ και ενισχυτικη? Με τι πιθανοτητες?

Αίτηση για ωρομισθία, αναπλήρωση, ΠΔΣ μπορείς να υποβάλλεις είτε ανήκεις στους επιτυχόντες του διαγωνισμού είτε όχι. Κατατάσσεσαι στο Πίνακα Γ'(μηδενικής προϋπηρεσίας).
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος dimitra06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 01:14:44 am »
Γεια σας παιδιά!Διαβαζω εδώ και λίγο καιρό το forum και σήμερα πήρα την απόφαση να γραφτώ κι εγώ :)!Είμαι κι εγώ νέα στο χώρο και μας εχετε βοηθήσει πολύ με την πείρα σας!Sirina ειμαστε πελαγωμένες!!!πιστεψέ με ειμαστε πολλοί που εχουμε αυτές τις απορίες!
Υ.Γ. τελείωσαμε την ίδια ειδίκευση!Μ.Ν.Ε.Σ.!!!!!τέλειος ο Γουνελάς!Προσωπικά λάτρευα και την Λυπουρλή!!!!την Προλάβατε;
"Τώρα πια δε φωνάζω τώρα πια δε σκέφτομαι κάτι σταμάτησε μέσα μου  Μπορώ να δω τη μορφή μου στον καθρέφτη μπορώ να διακρίνω μια μάσκα χλωμή και ολότελα ξένη"   Μ.Α.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 11:42:03 am »
εγω την προλαβα στη σχολη αλλα δεν την ειχα. επαιρνα μονο τα corpus της γιατι ειχε ιδια υλη με λυκουργου που ειχα εγω. ξερετε τιποτε για κατσαρο? λεω να τον παρω στο μεταπττυχιακο ως επιλαγομενο απο το μνες...

Αποσυνδεδεμένος sirina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 03:39:44 pm »
Δημητρα λες να γνωριζομαστε? ;)

Σωτια, σου εχω ηδη πει για τον Κατσαρο. Καλος, αλλα απιστευτα πολυλογας. Την Λυπουρλη την εχω μονο ακουστα δεν την παρακολουθσα ποτε..

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 04:44:20 pm »
ναι sirina μου το θυμαμαι απλα ειπα να μαζεψω πολλες γνωμες μιας και ειμαστε πολλοι εδω

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 10:53:02 pm »
swtia μου είχα τον κατσαρό στο πρώτο έτος μόνο.Καλός είναι αλλά, θα συμφωνίσω με τη sirina, είναι αρκετά πολυλογάς. Επιπλέον ασχολείται πολύ με τα διοικητικά - παραταξιακά θέματα (και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό  ;)  )
"Τώρα πια δε φωνάζω τώρα πια δε σκέφτομαι κάτι σταμάτησε μέσα μου  Μπορώ να δω τη μορφή μου στον καθρέφτη μπορώ να διακρίνω μια μάσκα χλωμή και ολότελα ξένη"   Μ.Α.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 28, 2007, 10:55:06 pm »
πολύ πιθανό sirina να έχουμε συναντηθεί σε κάποιο μάθημα!εγώ τελείωσα πέρυσι το καλοκαίρι αλλά είχα κάτι χρωστούμενα από παλαιότερα έτη!εσύ πότε τελείωσες?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)