0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψηφίστηκε επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου το σχέδιο Νόμου για τον Ιανό, στο άρθρο 10 του οποίου είναι τα 118 εκ. ΕΥΡΩ για την Γ' Φάση Αναπληρωτών. Το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου είχε χαρακτηρισθεί από την Κυβέρνηση ως επείγον, κατά το άρθρο 110 του Κανονισμού της
Ο Μπράτης διαβάζει Patreas
καλημέρα σας, εχω θέση 6400 στους εκκαθαρισμενους πίνακες ΠΕ70. εχω δηλώσει μακεδονια,θεσσαλια, Φλώρινα, λιγο στερεα ελλαδα και αθηνα πειραια... εχω ελπιδες;;; Επίσης εκανα και τις 3μηνες... σας ευχαριστώ
Δεν ξέρω πόσα άτομα παίρνουν συνήθως συνολικά από τον κλάδο των ΠΕ70, είναι πάντως από τις ειδικότητες που απορροφώνται πολύ καλύτερα σε σχέση με τις άλλες. Ρίξε μια ματιά και στις περσινές προσλήψεις να έχεις μία ιδέα. Με σειρά 6400 στους εκκαθαρισμένους και δίχως να έχεις δηλώσει όλη τη χώρα, δύσκολο μου φαίνεται. Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία!
Καλησπερα! Πως θα μαθουμε αν ειμαστε επιτυχοντες στους 3 μηνους αναπληρωτες;θα βγει λιστα με ονοματα απο το Υπουργειο; Τα κανα κ γω για τα 3μηνα των αναπληρωτων, ειμαι φιλολογος με μηδενικη προυπηρεσια σειρα 31000 δηλωσα Αθηνα κ Θεσσαλονικη τωρα σε αυτην την αιτηση, εχω ελπιδες;
Για τη θεση που εισαι σε αυτη την ειδικοτητα οχι.
Να φανταστώ πως για θέση 4000+ μετά και την εκκαθάριση της β φάσης για ΠΕ02 δεν υπάρχει ελπίδα για αναπλήρωση?...