0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ακόμα ανοιχτη η αίτηση; Δεν έχω πρόσβαση.
Κ άλλοι έπαθαν το ίδιο, το είπε ο Μπράτης και επειδη 99% σε ολα λέει είναι σωστά, την πάτησε κοσμος κ κοσμάκης. Επίσης τώρα που τη διάβασατη προσκληση,, λέει 12 σκέτο?!! προφανώς είναι ψηφιακή ώρα, αλλά θα έπρεπε να είναι ξεκάθαροι πρόσκληση από ολοκληρο υπουργείο παιδείας είναι !!!στειλε του Μπρατη μνμ αν μπορείς-αν στείλετε πολλοί μπορεί να σας ακούσουν οι άριστοι εκεί που δεν μπορουν να γράψουν σωστά την ώρα. Έλεος.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ήταν από 24 έως 28/9. Ήταν γνωστό τοις πάσι, από την ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας μέχρι όλα τα εκπαιδευτικά δίκτυα. Πόσο χρόνο χρειάζονται οι συνάδελφοι για να αποφασίσουν; Κλασσικοί Έλληνες: όλα γίνονται την τελευταία στιγμή. Την επόμενη φορά να είναι συνειδητοποιημένοι και υπεύθυνοι πολίτες.
Δεν είναι το θέμα ότι χρειαζόταν χρόνος. Το θέμα είναι ότι αλλάξαν τα δεδομένα τελευταια στιγμή. Το ότι τελικά θα τρέξει πρώτα η γ φάση είναι κάτι που επηρεάζει την επιλογή πολλών συναδέλφων.
Για μια ακόμα φορά η Κεραμέως και το υπουργείο της παίζουν με τους εκπαιδευτικούς .Ας έλεγαν από την αρχή πως πρώτα θα γίνει η Γ φάση να δηλώσουν και όσοι ήταν σε δίλημμα . Το λέει τελευταία στιγμή η Απαράδεκτη .
Καλησπέρα συναδέλφοι! Οι αιτήσεις για τα 3μηνα εληγαν χθες το μεσημερι στις 12:00.Έκανα την αίτηση χθες 12:45 και την δέχτηκε ο ΟΠΣΥΔ κανονικά. Άρα δεν έληγε 12 το μεσημέρι αλλιώς δε θα θα μου επέτρεπε την καταχώρηση.
Αρχικά πίστεψα ότι είναι 12 το μεσημέρι αλλά μετά ακουσα τον Μπράτη. Είμαι τόσο κοντά στο να με πάρουν στη Γ φάση που δεν ήθελα να δήλώσω τρίμηνα αν αυτά τρέχαν πρώτα. Μετά όμως αλλάξαν τα δεδομένα και εκεί στο περίμενε εκλεισε η αίτηση.