0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μακαρι να τα βαλουν ολα. οσο για εγκυκλιο δεν εχω ακουσει καπου οτι πηγε κατι εξειδικευμενο για την περισταση οποτε και εγω να τα εβγαζα θα ακολουθουσα τους κανονεςτο ερωτημα που θα θεσω ειναι το εξης. η κοπελα που αρνηθηκε λεω εγω τωρα τι θα πρεπει να κανει εαν τωρα δει ειδικη προσκληση με το κενο που σε κανονικη φαση δεν της εδωσαν και εφαγε και ποινη???
κατι τετοιο τα αλλαζει ολα. αυτο δυστηχως ειναι το προβλημα μας, η ελλειψη ενημερωσης στην ωρα της
ολα ειναι σχετικα. δεν ειναι τοσες πολλες περιπτωσεις που εβαλαν 3μηνο σε μη κοβιντ η το αναποδο (γτ εγινε και αυτο). οποιος ανανεωσει τωρα θεωρω οτι θα παει τερμα μετα μεχρι τελος ιουνη. αλλωστε μην ξεχναμε και η γυναικα μου να ηταν εγκυος και να ερχοταν τωρα το μωρο η τον αλλο μηνα δεν θα την αφηνα να γυρισει πισω φετος. βρησκαμε οτι αδεια υπαρχει να μην παει πισω για να μην γινει κατι για το μωρο δεδομενου οτι οσες θυλαζουν απαγορευεται να κανουν και το εμβολιο
Όλες οι άδειες εγκυμοσύνης δεν ανανεώνονται μετατρέπονται σε κοβιντ!
Παράθεση από: Ream στις Ιανουαρίου 18, 2021, 08:47:34 pmΌλες οι άδειες εγκυμοσύνης δεν ανανεώνονται μετατρέπονται σε κοβιντ!
Ποιοι ευπαθεις γυρισαν πισω? Εγω προσωπικα δε γνωριζω κανεναν