0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους πήραν την πολυπόθητη μετάθεση! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος το εξης: Μπορεί ένας συνάδελφος που μετατέθηκε σε μια περιοχή και τοποθετήθηκε σε οργανικό κενό να ζητήσει από την πρώτη χρονιά απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ ή είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει την οργανική του για μια χρονιά πρώτα;
Μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε απόσπαση, αλλά θα οφείλει να ξεχρεώσει την οργανική του, αν π.χ. θελήσει να αιτηθεί βελτίωση.
Αν πάρει την απόσπαση εντός πυσδε, δεν ξεχρεώνει έτσι την οργανική;
Όχι, εκτός αν η ΔΔΕ βαφτίσει την απόσπαση "για τις ανάγκες της υπηρεσίας".
Δικαιωθεισα του ΑΣΕΠ 08 που διορίστηκε Δωδεκανησα πριν δύο χρόνια πήρε μετάθεση. Είχε 150 μόρια. Η προϋπηρεσία της ως αναπληρώτρια δεν ήταν πανω από 40 μήνες. Πώς συγκέντρωσε τόσα μόρια για μετάθεση;
Ημουν 12 χρόνια στη διάθεση του πυσδε, χωρίς οργανική. Είχα ομως το δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση.
Δε νομίζω ότι οι μήνες προϋπρεσίας μεταφράζονται αυτομάτως σε αντίστοιχα μόρια μετάθεσηςς. Τα μόρια των μεταθέσεων έχουν να κάνουν(μεταξύ άλλων) με τα μόρια που έχουν τα σχολεία που έχεις υπηρετήσει όχι απλώς με τους μήνες που έχεις υπηρετήσει.Ας με διορθώσει κάποιος συνάδελφος αν κάνω λάθος.
Φίλε trust no one πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Σε ευχαριστούμε. Τώρα κατάφερα να τη δω.Θα εκτυπώσω τη σελίδα με τους ΠΕ83 για να έχω ενθύμιο τη μετάθεσή μου.Μετά από 7 χρόνια στο
Συγχαρητήρια Lasid!
Πολύ σωστά τα λες. Ωστόσο τα 150 μόρια δεν μαζεύονται μέσα τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Προφανώς η συγκεκριμένη συνάδελφος διορίστηκε αναδρομικά και για αυτό έχει τόσα μόρια μετάθεσης.