0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν κάπου τα ποσοστά ικανοποίησης της δευτεροβάθμιας συνολικά και ανά κλάδο ;
Παρατηρώντας τους πίνακες των μεταθέσεων, κάποιο συναδέλφοι μετατέθηκαν στην ίδια περιοχή με αυτή που έχουν οργανική. Τι συνέβη σε αυτές τις περιπτώσεις;
Το πιθανότερο είναι ότι πήραν μετάθεση από την ειδική αγωγή στη γενική....
Έπειτα από 16 ολόκληρα δύσκολα χρόνια επιτέλους μετάθεση!!!!!!!!!Ποτέ ξανά διπλά έξοδα, ποτέ ξανά αγωνία, ποτέ ξανά κάθε Αύγουστο πού και πώς και γιατί!!Συγχαρητήρια σε όλους/ες για την υπομονή! Κυρίως σε όσους αγαπάνε το σχολείο και δεν εξαναγκάσθηκαν σε μετάταξη ως διοικητικοί προκειμένου να αποφύγουν την εξορία!
Ντροπή να αποκαλείς εξορία ένα μέρος της Ελλάδας ( όποιο κι αν είναι αυτό) που σε φιλοξένησε και σου έδινε δουλειά τόσα χρόνια. Και στο λέω ως άτομο που υπηρέτησε 14 χρόνια σε παραμεθόριο νησί μόνο με το παιδί μου και όχι την υπόλοιπη οικογένεια μου μαζί μου
Τώρα και να θέλω να μείνω κοντά σας κύριε trust no one δεν μπορώ. Έχω υποχρεωτικό προορισμό για Θεσσαλονίκη.Αργά ή γρήγορα κι εσείς εκεί θα ρθείτε. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ να ρθείτε γρήγορα!