0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο teachers.minedu στις παρατηρησεις γραφουμε μονο την εντοπιοτητα και την οικογ. κατασταση (εαν εχουμε) ή και το μεταπτυχιακο??
επισης οσοι εχουμε μεταπτυχιακο στην εαε πρεπει να τικαρουμε την 5ετια στην ειδικη η δεν χρειαζεται?
Στις παρατηρήσεις αναφέρεις μόνο όσα δικαιολογητικά κριτηρίων μετάθεσης ή προσόντων μετάθεσης πρόκειται να στείλεις μέσω email είτε στη διδε σου είτε στο υπουργείο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως αν δεν τικάρεις κάποιο από τα επιλεγόμενα προσόντα ειδικής τότε λογικά το σύστημα δε θα σε αφήσει να δηλώσεις περιοχές; Εγώ αναρωτιέμαι, οι νεοδιόριστοι ειδικής οφείλουν να στείλουν το προσόν ειδικής μέσω email στο υπουργείο όπως οι αιτούντες μετάθεση από γενική σε θέσεις ειδικής;Η μόνη ιδιαίτερη μνεία για τους συγκεκριμένους στην εγκύκλιο είναι η εξής:σελ. 32 Οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί στην Ε.Α.Ε. υποχρεούνται να παραμείνουν στην περιοχή διορισμού τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) σχολικών ετών, σύμφωνα με την περ. α της παρ. 5 του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (13Α΄), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 42 του ν. 4722/2020 (177Α΄).Σημειώνεται ότι όσοι εξ αυτών αποσπάστηκαν βάσει του τελευταίου εδαφίου του εν λόγω άρθρου οφείλουν να υπηρετήσουν στην περιοχή διορισμού τους για δύο (2) έτη, προκειμένου να έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης. Τέλος επισημαίνεται ότι κατά τη σχετική διαδικασία δύνανται να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης, εφόσον θεμελιώνουν δικαίωμα, αποκλειστικά για δομές της ΕΑΕ.Γνωρίζει καμία/κανείς περισσότερα να μας διαφωτίσει;
στις παρατηρησεις στο teachers δεν γραφουμε μονο για τη διδε?? οχι για το υπουργειο. εχω λαθος?
Από σελ.32.2. Τρόπος αποστολής ή υποβολής των δικαιολογητικώνΤα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ή υποβληθούν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, και να αναγράφονται στο πεδίο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ» της ηλεκτρονικής αίτησης ανά υπηρεσία που απευθύνονται, π.χ. Για το Τμήμα B΄ του Υ.ΠΑΙ.Θ.: Γνωμάτευση
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση; Για πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φτάνει αυτό που βγάζει το gov.gr, σωστά;
Χρειαζεται απο το gov εφοσον βγαζει σωστα τα παιδια? Τον αυγουστο τα δωσαμε ολα
Συνάδελφοι μπορουμε μέχρι κ τη Δευτέρα σωστά; Λογικά μέχρι τα μεσάνυχτα;