0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά.Αυτο ξέρεις αν γίνεται ταυτόχρονα με τις ενστάσεις συνάδελφε;; Γιατί τότε καλά λέει ο Victor, θα αργήσει πολυ.
Κάτι δε μου κολλάει.Και πως ξέρει το ασεπ ότι στη βάση του οπσυδ που του στάλθηκε, κάποιο καταχωρημένο στοιχείο είναι λάθος, χωρίς να έχει δικαιολογητικά το ίδιο;;
Έχει δικαιολογητικά. Φιλος μου μέσα στην πρωτοβάθμια Χαλκιδικής μου είπε πως όταν κάναμε την αίτηση στις διευθύνσεις και πήγαινε ο καθένας μας το πακετακι με τα δικαιολογητικά του περνούσαν τα στοιχεία στον οπσυδ και μετά σκαναρανε τα δικαιολογητικά και τα έστελναν στον ΑΣΕΠ. Πιστεύω πως περί αυτού πρόκειται ο έλεγχος. Δηλαδή ο ΑΣΕΠ θα δει αν το τάδε προσόν στον οπσυδ έχει περαστεί σωστά από τη διεύθυνση βλέποντας και το αντίστοιχο δικαιολογητικό.
Μετα γιατι χρειαζονται οι ενστασεις πχ για ξενη γλωσσα εφοσον εχει σκαναρισμενο το πτυχιο αλλα δεν φαινονται τα μορια που αυτη δινει, ή αντιστροφα φαινονται τα μορια μιας γλωσσας αλλα δεν εχουν σκαναρισμενο το πτυχιο...δεν το ζητανε απευθειας απο τη διευθυνση;;εκτος αν η διευθυνση δεν στειλει ουτε σκαναρισμενο το πτυχιο ουτε εχει περασει τα μορια..ενα παραδειγμα
Μπορεί εσύ να κάνεις ένσταση γιατί εκ παραδρομής δεν περάστηκε στον οπσυδ κάτι ενώ το κατεθεσες και διάφορες τέτοιες περιπτώσεις. Το θέμα είναι έλεγχο σε κάποιον που δεν έχει κάνει ένσταση δεν νομίζω να κάνουν τώρα.
Ναι πιθανον να εχουν στο ασεπ σκαναρισμενα απο διευθυνσεις τα πτυχια ωστε να τα εχουνστα χερια τους αμεσα για τυχον ενστασεις και για οσους δεν κανουν ενσταση να θεωρουν οτι τα στοιχεια των διευθυνσεων ειναι σωστα οποτε ασχολουνται κι εξεταζουν μονο τις διαφωνιες/ενστασεις..