0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μπαίνω από εφαρμογή.....
Κακώς. Έτσι δεν φαίνεται στο σύστημα του sch ότι έκανες μάθημα και εάν αποφασίσουν να σου ζητήσουν τον λόγο δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επίσης, έτσι δεν περνάς από την πιστοποίηση χρηστών του sch και κάποιος γονιός έχει δικαίωμα να παραπονεθεί γι αυτό. Ακολουθήστε τις οδηγίες του υπουργείου που λέει ΜΟΝΟ μέσω webex.sch.gr
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε και την εφαρμογή Cisco Webex Meetings για υπολογιστές. Δείτε τον οδηγό εγκατάστασης της.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Εγώ μπαίνω από την εφαρμογή, και μου κρατάει αρχείο κανονικά με τα meetings που έχω κάνει.Επίσης για να μπω πρέπει να έχω πιστοποιηθεί από το sch.gr αλλιώς δεν με βάζει.Τέλος στις οδηγίες στη σελίδα σύνδεσης του webex.sch.gr λέει επι λέξει:
Aφού συνδεθεί κανείς στο λογαριασμό του μέσω webex.sch.gr, στην αριστερή στήλη, Meetings και μετά να διαλέξει Past.
Μήπως το έχουν απενεργοποιήσει μόνο σε διευθύνσεις Α/θμιας; Η έχει να κάνει με τις πρόσφατες αλλαγές των links;
Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνει με τίποτα στη δημοσιότητα ούτε καταθέτει στη