0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη δική μου εμπειρία, δεν παίζει ρόλο ο μισθός της δεύτερης εργασίας. Αρκεί να μην υπερβαίνουν οι μηνιαίες αποδοχές το μισθό του γενικού γραμματέα του κράτους. Πράγμα αδύνατον δηλαδή.Συμπληρώνεις απλά μια ηλίθια χαρτούρα για τον επίτροπο και ποτέ δεν έχεις πρόβλημα.Αν τώρα κάποια ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ έχουν εμμονές τότε πάω πάσο....
Μα η δεύτερη δουλειά μου θα είναι ημιαπασχοληση οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβαίνει το όριο ή το μισθό της πρώτης εργασίας, αν αυτό είναι το θέμα απ ότι κατάλαβα
Μα αν έχεις ήδη μια δουλειά πλήρους απασχόλησης δεν θα μπορούσες να έχεις και δεύτερη πλήρους. Εκτός κι αν κάνω λάθος.Σχετικά με το μισθό επιμένω ότι δεν παίζει ρόλο. Έχει τύχει σε μένα αλλά για λίγο χρονικό διάστημα για κακή μου τύχη Συχνό φαινόμενο δε, είναι εργαζόμενοι πλήρους ωραρίου να έχουν extra μια ή δυο δουλειές που αυτές μαζί να αποφέρουν μεγαλύτερες απολαβές από την πρώτη.
Στους περισσότερους θα "χτυπήσει" πρώτα ο Συνταγματικός περιορισμός του άρ.104, παρ.2 του Συντάγματος που υπάρχει και στον ΔΥ Κώδικα άρ.41, παρ.2:"2. Οι κάθε είδους πρόσθετες αποδοχές ή απολαβές των υπαλλήλων δεν μπορεί να είναι κατά μήνα ανώτερες από το σύνολο των αποδοχών της οργανικής τους θέσης."Πάντως κάποιοι ΣΕΕ τα φθάνουν τα 4631
Victor123 ξερεις αν ο περιορισμος αυτος ισχυει και για τους τριμηνιτες? Δηλαδη μπορει τριμηνιτης να δουλευει με πληρες ωραριο σε σχολειο και παραλληλα με πληρες ωραριο σε ΝΠΙΔ?
Αν ενεργοποιουσαν την εργανη παντως αυτεπαγγελτα και οχι μετα απο καταγγελιες, θα εβγαζαν πολλους λαγους...
Χαμός θα γινόταν. Σε ιδιωτικό που ήμουν για δύο χρόνια όλοι έκαναν ιδιαίτερα ενώ απαγορεύεται. Το έχω δει και σε δημόσιο σχολείο. Γενικά πάντως μου έχει πει καθηγητής μου από την ΑΣΠΑΙΤΕ και πρώην γραμματέας του ΚΥΣΔΕ πως σε "πιάνουν" σε δύο περιπτώσεις μόνο.1. Αν εγώ κάνω καταγγελία για εσένα οπότε είναι υποχρεωμένοι να σε ψάξουν και να υποστείς τις προβλεπόμενες ποινές. Το κόβω λίγο απίθανο να μαθεί κάποιος στο σχολείο που είσαι αν δεν σου ξεφύγει κατι. Εκτός αν είσαι χαζός και πας στο απέναντι φροντιστήριο πχ.2. Όλες οι διευθύνσεις κάνουν ενδεικτικούς και τυχαίους ελέγχους κατά καιρούς στο ΕΡΓΑΝΗ. Αν δουν τώρα ότι είσαι και αλλού είναι θέμα τύχης,μέσου που έχεις κτλ αν θα το.προχωρησουν η θα κάνουν το κορόιδο.
Δεν ξέρω σίγουρα αλλά και ο τριμηνίτης τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τον "κανονικό" αναπληρωτή δεν έχει; Αν όντως είναι έτσι λογικά μπορεί.