0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ήδη βγει με αρ. πρωτ. 5821/Ε1/18-1-2021Όπως ανέφερα από την Παρασκευή, εκτός από τις μη αναλήψεις και παραιτήσεις της Δ' Φάσης, ζητείται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να συμπεριλάβουν και τα κενά από τις μη ανανεώσεις των τρίμηνων συμβάσεων.Καταχώριση κενών μέχρι αύριο από τις ΔΠΕ/ΔΔΕ και μέχρι την Πέμπτη από τις ΠΔΕ (άρα δεν πάμε στο fast-track σενάριο για υποβολή αιτήσεων το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή).Έναρξη υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 22/1 (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).
Υπάρχει κάτι νεότερο;
Πιστεύω θα ξεκινήσουν το αργότερο την Τρίτη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα προσλήψεων του υπουργείου μου ανέφεραν πως θα έχει βγει μέχρι την Τρίτη, σήμερα κάλεσε συνάδελφος και της τα μασούσαν. Εάν θέλετε τα τηλέφωνα μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα για να σας τα προωθήσω. Μίλησα και με διευθύνσεις και έχουν πράγματι στείλει κενά από την Πέμπτη. Το Σαββατοκύριακο έκανα μια μικρή έρευνα στο διαύγεια και έχουν αναρτηθεί όλες οι τοποθετήσεις (στην ειδικότητα μου ΠΕ 02 στην Γενική αγωγή είχαμε 80 μη αναλήψεις πλήρους και μειωμένου ωραρίου, χωρίς να γνωρίσω τυχόν παραιτήσεις (πχ ξέρω σίγουρα μια συνάδελφο που ενώ ανέλαβε σε 3 μέρες παραιτήθηκε). Τα κενά είναι ακόμη παρά πολλά. Υπάρχουν, Φλεβάρη μήνα, ΤΕ που δεν έχουν στελεχωθεί και σε αρκετές διευθύνσεις δεν έχουν καλύψει καν όλες τις παράλληλες.