0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη, δεν το έγραψα καλά, εκφοβισμός από την πλευρά του διευθυντή προς τον συνάδελφο ...όταν ο δ/ντης επικαλείται δήθεν παράπονα (!!!) γονέων
Ο σωστός διευθυντής ενημερώνει τον εκπαιδευτικό, τον καθοδηγεί κάνοντάς του όμορφα και κομψά συστάσεις να είναι πιο προσεκτικός, επισημαίνοντάς του τυχόν κινδύνους ώστε να φροντίζει να διαφυλάττει στο μέλλον τον εαυτό του.Ούτε αναφορές για ΕΔΕ χρειάζονται, ούτε απειλές, ούτε τίποτα άλλο.
Είναι όμως αλήθεια ότι αν οι γονείς κάνουν καταγγελία πιο πάνω, ο καθηγητής θα έχει θέμα. Η αλήθεια δεν είναι απειλή. Φυσικά δεν ξεκινάνε έτσι απλά οι ΕΔΕ και φυσικά οι γελοίες καταγγελίες πηγαίνουν στα σκουπίδια αφού ζ ητηθεί από τον διευθυντή να εκθέσει τις απόψεις του επί του θέματος, αλλά δεν γνωρίζουμε το ύφος της όλης συζήτησης.
Η καλή θέληση δεν αρκεί πολλές φορές. Πρέπει να σκέφτεται κάποιος όλα τα δεδομένα. Αυτό νομίζω πως ήθελε να πει και η Έσπερος. Αν πχ. σε ένα δύσκολο 7ωρο με εργαστήριο και χωρίς μαθηματικά, ο μαθηματικός ζητήσει να φέρουν μαθηματικά και να έχουν και για το σπίτι 5-6 ασκήσεις, είναι λογικό να ξεσηκώσει το τμήμα. Αν εγώ έχω δίωρο γλώσσα και ζητήσω την μια ώρα να φέρουν αρχαία, δεν θα εξετάσω. Ο καλός καθηγητής στο παρόν ζήτημα δεν πρέπει να το φέρνει βαρέως σχετικά με τον Διευθυντή, αλλά πρέπει να εξετάσει γιατί ο κόπος του δεν εκτιμήθηκε από τους μαθητές.
Μην το ψάχνετε. Όποιος θέλει να κάνει μάθημα ώστε τα παιδιά να εμβαθύνουν στο γνωστικό και δε θέλει να κοροϊδεύει με ανεμομαζώματα κι ανεμοσκορπίσματα ύλης και πασαλείμματα κι άντε πάμε παρακάτω τότε θα βρεθεί υπόλογος ενώπιον γονέων μαθητών συναδέλφων διευθυντών συμβούλων.