0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[...] Πέραν του γεγονότος ότι αυτό ακριβώς που κάνεις στην επιστήμη της ψυχολογίας λέγεται π ρ ο β ο λ ή να είπω κι ότι οι ύβρεις οι προσβολές και τα λόγια ντροπής και μίσους που εχτοξεύεις ακαταπαύστως δε χαραχτηρίζουν ποτέ τον παραλήπτη. Αλλά τον αποστολέα.Παράθεση από: rublev στις Οκτωβρίου 10, 2021, 08:40:33 pmΠριν από 1 χρόνο,ανάμεσα στα άλλα γραφικά που μου έγραφες, μου έστειλες και αυτό το π.μ.,χωρίς φυσικά να σε έχω βρίσει ποτέ:¨Ξέρω ότι ιδρώνεις απ' τις πατούσες... Θα με βλέπεις στον ύπνο σου...¨Είπες κάτι; Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα τον συνομιλητή σου,λόγω ημιμάθειας και φανατισμού.Και δεν είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα.Γι΄αυτό κατέληξε το φόρουμ να μονοπωλείται από ελάχιστους.Γκάλοπ για ένα τόσο σημαντικό θέμα και έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει μόνο 114 εκπαιδευτικοί.
Πριν από 1 χρόνο,ανάμεσα στα άλλα γραφικά που μου έγραφες, μου έστειλες και αυτό το π.μ.,χωρίς φυσικά να σε έχω βρίσει ποτέ:¨Ξέρω ότι ιδρώνεις απ' τις πατούσες... Θα με βλέπεις στον ύπνο σου...¨Είπες κάτι; Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα τον συνομιλητή σου,λόγω ημιμάθειας και φανατισμού.Και δεν είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα.Γι΄αυτό κατέληξε το φόρουμ να μονοπωλείται από ελάχιστους.Γκάλοπ για ένα τόσο σημαντικό θέμα και έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει μόνο 114 εκπαιδευτικοί.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
Ο νόμος ψηφίστηκε το 2018! Αξιολόγηση. Ένας νόμος είναι νόμος. Όχι επειδή ξεβολεύει κάποιους αυτοί οι κάποιοι δικαιούνται να τον καταργήσουν. Τότε αυτοί οι κάποιοι λειτουργούν φασιστικά. Η δημοκρατία στηρίζεται σε ψηφισμένους νόμους από την εκλεγμένη
Οι όμιλοι δραστηριοτήτων είναι εκτός εργασιακού ωραρίου , απογευματινες ώρες.Αναφερεται ρητώς στη σχετική εγκύκλιο.
Ρε παιδιά το νομοσχέδιο δεν έχει ψηφιστεί; Μπορεί να επιτευχθεί κατάργησή του; Είναι εφικτό;
Μάθαμε ποσοστά συμμετοχής στην απεργία;
87%!!!!!!!
Πρωτοβάθμια μόνο? Πηγή?