0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευτυχώς είμαι σε ομάδα με πολύ κατατοπισμένη επιμορφώτρια. Προσπαθεί να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις, ενθαρρύνει να παρουσιάζονται καλές πρακτικές και γενικά είναι πολύ συνεργάσιμη. Το μόνο αρνητικό (για εμένα) είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επιμορφούμενων είναι από άλλη ειδικότητα με εντελώς διαφορετικές ανάγκες στη διδασκαλία, που χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικά ψηφιακά εργαλεία και αυτό δεν βοηθάει τους (ελάχιστους) υπόλοιπους. Μέχρι στιγμής η ταχύρρυθμη επιμόρφωση ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή τη θεωρείτε χάσιμο χρόνου;
Για όσους έκαναν μείζον πρόγραμμα επιμόρφωσης ή/και ΤΠΕ β1/β2 είναι παντελώς χάσιμο χρονου
Χάσιμο! Το δήλωσε και ο ίδιος ο επιμορφωτής. Κάποιοι ετοιμάζονται να τον καταγγείλουν φανταστείτε! Μας έλεγε απαράδεκτα πράγματα. Δεν θα αναπτύξω. Άσχετος και κουτοπόνηρος. Είστε τυχεροί! Δεν ξέρω αν θα παρακολουθήσω. Αν και αυτό θέλει αυτός.
Αυτοί κάνουν οτι μας επιμορφώνουν , εμείς κάνουμε ότι επιμορφωνόμαστε !!!Κλαίω τις 5 ώρες που έχω ήδη παρακολουθήσει αλλά δεν γίνεται να μην συνεχίσω ( και να χάσω το χαρτί για 2 παρακολουθήσεις ).Δεν έμαθα τίποτα ( μα εντελώς τίποτα ).Σχεδόν "κλαίει" να συνεχίσουμε να παρακολουθήσουμε και να στείλουμε ένα ότι να είναι ( θα μας δώσει σε όλους πιστοποίηση ).Θα βρώ μια εργασία να κάνω κοπυ παιστ και θα κάτσω μονος μου ( ως συνήθως ) να μάθω το e-me.
Ευτυχώς, τέλειωσε και αυτό. Αν και με βοήθησε στο θέμα εξοικείωσης με τις πλατφόρμες της τηλεκπαίδευσης και η επιμορφώτρια ήταν ευσυνείδητη και ενημερωμένη, το βρήκα πρόχειρο και ανοργάνωτο. Καμία σχέση, επίσης, με την ειδικότητά μου, σε αυτό το κομμάτι δεν μου προσέφερε κάτι νέο. Μια μας έλεγαν έτσι θα κάνετε το σενάριο, μία αλλιώς. Ράβε-ξήλωνε με τα templates. Στο τέλος μας υποχρέωσαν να συμπληρώσουμε στο τελευταίο μάθημα και δύο τελικά ερωτηματολόγια λέγοντας ότι έπρεπε να βάλουμε τον ίδιο κωδικό με το ερωτηματολόγιο εισόδου (που οι περισσότεροι τον είχαμε ξεχάσει). Έγινε ένα μπάχαλο και τελικά από το helpdesk μας ενημέρωσαν ότι το πήραν πίσω (αλλιώς οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε βεβαίωση). Τέλος καλό, όλα καλά.
zoe.gr,δες τα μηνύματά σου. Έχεις p.m.