0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το συγκεκριμένο μέλος προφανέστατα ανήκει στον Σύριζα. Δεν κατανοώ τις τοποθετήσεις του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να περάσει το μήνυμά του: σύριζα ξανά.
Τι ακριβώς από τα παραπάνω που έγραψα σε ωθεί στο να βγάζεις συμπεράσματα για τις πολιτικές τοποθετήσεις μου και εν τελει τι σε ενοχλεί αν είμαι ή δεν είμαι συριζα;
Έχουμε πολύ σοβαρότερες δουλειές από το να απαντάμε σε εσένα. Φυσικά θα εμβολιάσω τα παιδιά μου. Δεν ζούμε στην Αφρική. Έχουμε γιατρούς και επιστήμονες στο σόι, δεν μου χρειάζονται οι γνώσεις σου. Να είσαι καλά και μακριά μας απλώς. Μη σε συναντήσουμε μόνο ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.
εγω αυτό που αποκωδικοποιώ από το όλο ζητημα ειναι οτι σημαντικες ιατρικές πράξεις, όπως ο εμβολιασμός και οι διαγνωστικοί έλεγχοι, τις κατάντησαν καποιοι θεμα συζητησης τυπου πρωινάδικο. Κανένας σεβασμός, καμία διάθεση για επίδειξη σεβασμού στο συνταγματικο δικαιώμα της αυτοδιάθεσης και της ατομικής επιλογής.Λυπάμαι πολύ για το πώς εξελίσσεται κοινωνικά ο άνθρωπος, λυπάμαι κυρίως τα παιδιά μου και μετα τον εαυτο μου για το τί μέλλει γενέσθαι μετά από όλα αυτά.
ο «Θαυμαστός Νέος Κόσμος» του Άλντους Χάξλεϋ«Από την επόμενη γενιά και στο μέλλον θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να λατρεύουν τη δουλικότητά τους, παράγοντας μία δικτατορία δίχως δάκρυα και αντίσταση» {...}. τάδε έφη Άλντους Χάξλευ, φιλόσοφος-μυθιστοριογράφος-συγγραφέας
11000+ οι νεκροί μας. Πόσους ακόμη θέλουν κάποιοι;
Για να ξεφύγουμε από την πολιτικη διάσταση του θέματος.. Όλοι εμείς που εμβολιαζομαστε το κάνουμε γιατί βλέπουμε ότι ειναι η μόνη λυση. ΟΧΙ από βίτσιο πχ. Οι υπόλοιποι που δεν είστε υπέρ εμβολιασμού, τι λυση προτεινετε ρε παιδια?? Μη μου πειτε μάσκες κ τεστ, γιατί ζωή δεν είναι αυτή κ το περιβαλλοντικο αποτυπωμα ΗΔΗ είναι τεράστιο. Ειλικρινή απορία εκφράζω γιατί δεν μου έχει δώσει κάποιος απάντηση. Προφανώς ουτε να ξαμοληθουμε όλοι όπως προ covid γινεται, επειδή πχ είναι ήπιος ιός για την πλειοψηφία. Μας νοιάζει κ η μειοψηφία. Κ όσο να ενισχυθεί το πολυπαθο ΕΣΥ, τα νοσοκομεία στις πανδημιες θα στενάζουν. Άρα.. Τι ΑΛΛΟ μπορεί να γίνει??
Όλα τα θέματα που ανοίγουμε είναι πολιτικά αλλά η κομματική εμμονή με ενοχλεί από όλες τις πλευρές. Δυστυχώς όπως σε όλο το διάστημα της πανδημίας έτσι και στο ζήτημα των εμβολιασμών κάποιοι θέλουν να διχάζουν για να έχουν πολιτικά κέρδη! Το ζήτημα είναι ζωής ή θανάτου! Να εμβολιαστούμε να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κατάσταση. Τα επόμενα γιατί και τρίτη και τέταρτη δόση θα χρειαστούμε θα είναι καλύτερα όσον αφορά την αντιμετώπιση των μεταλλάξεων. Κάποιοι όμως δεν θα τα προλάβουν.
Συγκλονιστικός ο Κούβελας: ζητά άμεση αναστολή των εμβολιασμών!https://youtu.be/iOtQbEuSIjY