0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τι θεραπεύονται σήμερα οι αρρώστιες ή πως γίνεται η πρόληψή τους; Δεν είναι ένα μικρό μέρος πάντως. Αρρώσταινε από οξεία πνευμονία; Πέθαινε!Μία απάντηση στα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών δίνεται στο 14ο λεπτό και μετά στο παρακάτω βίντεο. Αίαντα είναι καλό να το δεις γιατί θα εξηγεί τα είδη των εμβολίων και το κατά πόσο επεμβαίνει στο DNA: https://www.youtube.com/watch?v=ngyPxWkONqw
Συνάδελφε δε χρειάζομαι το wiki, ξέρω τι είναι γενετική μηχανική, όπως ξέρω ότι από το 1982 η ινσουλίνη παράγεται κυρίως με αυτή τη γνώση/τεχνολογία.Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Σχολεία κλειστά, συνάδελφοι στην εντατική, και μερικοί τον καημό τους με την αξιολόγηση. Αδίστακτοι...
Ευχαριστώ θα το δώ. Δε διαφωνώ με τα κλασικά εμβόλια. Τα καινούργια "εμβόλια" (γενετικά) τα mRNA είναι που δεν εμπιστεύομαι. Όπως δεν εμπιστεύομαι και τους ειδικούς που χρησιμοποιούν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Καρκινοπαθής τελικου σταδιου με κορονοϊό πεθαίνει. Αιτία θανάτου κορονοϊος. Γυναίκα πεθαίνει μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της: Δε φταίει το εμβόλιο. Λογικό να είμαι δύσπιστος.
44% δήλωση ενδιαφέροντος, συν ίσως κάποιους 60-64 που έχουν εμβολιαστεί και ενδεχομένως και τους ευπαθείς που έχουν κλείσει ραντεβού, τελικά είναι ένα αξιοπρεπές ποσοστό. Σχετικά ανάλογο με του γενικού πληθυσμού. Φυσικά το υπουργείο το ερμηνεύει ως χαμηλό και φυσικά θα γίνουν σχόλια ότι διαμαρτυρόμασταν που θα πάμε ανεμβολίαστοι και τελικά δεν δηλώνουμε.
Μην βάζετε στο στόμα σας τον Νόαμ Τσόμσκι.. είστε από την άλλη πλευρά. Δυτικά της λογικής (παραφράζοντας το δυτικά του Πέκος).
Γιατί πατέρας σου είναι ή θείος σου και σου υπέδειξε να μας απαγορεύσεις να αναφέρουμε το όνομα του...πωπω σκιάχτηκα τωρα τσισα...
Δηλαδή, όποιος εκπαιδευτικός είναι 60+ και έχει κάνει την αίτηση δεν θα κληθεί για εμβολιασμό;
Πάντως απόλυτη ησυχία κι από δευτεροβάθμια Α Αθηνας.. Κι εμένα με προβληματιζει αυτο.