0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα! Μολις ηρθε μηνυμα για το εμβολιο για 5/5 (αναπληρωτρια εκπαιδευτικος) αλλα η β´ δοση θα γινει σε μεγαλο εμβολιαστικο κεντρο 2/6 οπου λογικα δε θα μπορω να παρευρεθω καθως θα ειμαι στον τοπο ασκησης καθηκοντων! Αλλαζει ημερομηνια;
Είχα εγγραφεί από πέρσι στην άυλη και όλα έγιναν ευκολότερα! Άυλη συνταγογράφηση και άυλα παραπεμπτικά! Σήμερα ήρθε και η ειδοποίηση για το εμβόλιο! Γραφτείτε και θα σας έρθει αμέσως η ειδοποίηση! Λειτουργεί άψογα!
Κι εγώ ήμουν γραμμένη στην άυλη, και μου εστάλη μήνυμα νωρίς το πρωί, προφανώς για Astra Zeneca. Πρώτη δόση 5/5 και δεύτερη δόση 24/7! H τόσο μεγάλη απόσταση δεν σημαίνει Astra Zeneca; Έχω ιστορικό θρομβοφιλίας όμως, στην εγκυμοσύνη έκανα αντιπηκτικές ενέσεις και έκανα συνεχώς εξετάσεις σε αιματολόγο!!!!Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Πώς το αλλάζω; Δηλαδή όσοι ήμασταν γραμμένοι στην άυλη, δεν έχουμε δυνατότητα να κλείνουμε μόνοι μας ραντεβού;
Έσπερος, θα προσπαθήσω να το αλλάξω, αλλά βρίσκω ραντεβού μόνο με astra zeneca.Sun, και σε μένα τα ίδια. Έχω καταλάβει ότι έτσι γίνεται με το az.