0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς 1 μήνα μετά η δεύτερη δόση. 28/4 και 26/5. Οπότε σύμφωνα και με αυτά που έγραψε ο συνάδελφος παραπάνω μάλλον της MODERNA. Σωστά;
Εγώ που δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή, τελικά έστειλα στην φόρμα ότι δεν αναγνωρίζει ότι είμαι στην ομάδα εμβολιασμού κ τελικά κατάφερα να κάνω!πάντως όποιο κ αν κάνεις κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις!το άστρα το κάνεις πιο νωρίς αλλά η δεύτερη δόση είναι αργά, τα άλλα τα κάνεις αργότερα αλλά η δεύτερη δόση είναι νωρίτερα οπότε ανοσία θεωρητικά έχεις νωρίτερα...γενικά πονοκεφαλος (ευχάριστος βέβαια αφού μας δίνεται η δυνατότητα να το κάνουμε, δεν παραπονιέται!)
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ποιο εμβόλιο θα κάνω. Για μένα όλα είναι εξίσου αξιόπιστα. Οι πιθανότητες να πάθω κάτι από οτιδήποτε άλλο είναι απείρως περισσότερες και δεν κάθομαι να σκεφτώ τις λογικές, αλλά ελάχιστες, πιθανότητες που υπάρχουν να πάει κάτι στραβά. Αν είναι δυνατόν. Το μόνο που θέλω είναι να προστατέψω όσο γρηγορότερα γίνεται τον εαυτό μου και τους οικείους μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο και κοιτάζω τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων με astra zeneca, pfizer, moderna κλπμ κλπ που έχουν εμβολιαστεί και όχι τους ελάχιστους που ενδεχομένως παρουσίασαν πρόβλημα. Η λογική μου λέει πως όταν κάνει κανείς εγχείρηση ανοικτής καρδιάς πρέπει να σκέφτεται τα εκατομμύρια ασθενών που σώθηκαν και όχι τους λίγους που χάθηκαν από επιπλοκές ή λάθη. Αυτά και καλημέρα σας !
Δεν μου ήρθε κάτι για τη δεύτερη δόση.
Κανένας θεσσαλονικιός; Εκλεισα ραντεβού στη Helexpo την Τετάρτη 28/4. Υπάρχει τρόπος να μάθει κανείς τι εμβόλιο θα κάνω;
Κι όμως... Δεν ήρθε σε όλους.Κ ευπαθείς ομάδες το έπαθαν αυτό.
Έμαθα ότι όσοι είχαν δηλώσει στην άυλη μόνο mail και όχι κινητό δεν τους ήρθε μήνυμα για ραντεβού.Σε αυτή την περίπτωση πας σε φαρμακείο και προχωράει από εκεί το ραντεβού.