0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Ολοκληρώσατε τον εμβολιασμό σας; Με τη δεύτερη δόση νιώσατε κάτι άλλο από ότι στην πρώτη; Είμαστε τυχεροί που είχαμε προτεραιοποίηση οπότε μπορούσαμε εξ αρχής να διαλέξουμε εμβόλιο. Στην περιοχή μας στα αδιάθετα έχουν εξυπηρετηθεί αρκετοί. Μια δυο βδομάδες να κερδίσεις δεν είναι λίγο.
Εγώ φοραω αυτές που έχουν πλαστικο κλιπακι στα λαστιχακια αυτιου, ρυθμιζεις εσυ εφαρμογή. Κ αυτές που δένουν πισω απο κεφάλι έχω παρει. Γενικά επειδή όλες αυτές είναι ακριβές, παραγγελνω πολλες ηλεκτρονικα κ βγαίνουν πολυ πιο οικονομικά σε σχέση με το φαρμακείο γειτονιάς. Αλλά αφου πλησιαζει ο καιρός της πληρους ανοσιας σου, δεν αξίζει μάλλον.
Δεκαπέντε μήνες μετά, και διάφορα όρνια, γίδια και λοιπά ΖΩΑ που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, νομίζουν ότι:1. Θα αποφύγουν τη μόλυνση από αερογενώς μεταδιδόμενο ιό (για τον οποίο δεν έχουν καμία ανοσία) τρώγοντας πορτοκάλια.2. Η χρήση μάσκας γίνεται για να προστατευτούν αυτοί και όχι ΚΥΡΙΩΣ για να μη μεταδώσουν αν είναι προσυμπτωματικοί φορείς.(Ο αδερφός μου εμφάνισε συμπτώματα Τετάρτη, είχε πάει στη δουλειά Δευτέρα-Τρίτη, αλλά κανένας συνάδελφός του δεν κόλλησε. Μαντέψτε γιατί...)3. Η καραντίνα δεν έχει νόημα. Ναι, όταν δεν είναι πραγματικά καραντίνα δεν έχει νόημα. Όταν είναι, όπως πέρυσι σε μας ή όπως φέτος στην Πορτογαλία, φυσικά και έχει.Κιμ, πάτα το!
Εξαιρετικό το βίντεο! Και διαφωτιστικό το παράδειγμα με τη χορωδία.Μακάρι να το έβλεπαν αυτοί που πρέπει: Αυτοί που είναι σε κλειστό χώρο για ώρες χωρίς μάσκα, και μόλις μπαίνεις κι εσύ τη φοράνε...ΥΓ: Συμφωνώ απόλυτα με την αναφορά στις τεράστιες ευθύνες της πολιτείας στο ζήτημα της ενημέρωσης.
Μακάρι μετά από όλο αυτό να υπάρξει αυστηροτητα οσον αφορα τα παιδια με κρυολογημα κλπ στο σχολειο. Και στις περιοδους εξαρσης γριπης κλπ να τηρουμε παλι τα μετρα. ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ.
εγω αυτό που αποκωδικοποιώ από το όλο ζητημα ειναι οτι σημαντικες ιατρικές πράξεις, όπως ο εμβολιασμός και οι διαγνωστικοί έλεγχοι, τις κατάντησαν καποιοι θεμα συζητησης τυπου πρωινάδικο. Κανένας σεβασμός, καμία διάθεση για επίδειξη σεβασμού στο συνταγματικο δικαιώμα της αυτοδιάθεσης και της ατομικής επιλογής.Λυπάμαι πολύ για το πώς εξελίσσεται κοινωνικά ο άνθρωπος, λυπάμαι κυρίως τα παιδιά μου και μετα τον εαυτο μου για το τί μέλλει γενέσθαι μετά από όλα αυτά.
Μα μόνο το σχολείο είναι; Τα πάρτι που τα στέλνουν αρρωστα; Οι συγγενείς /φίλοι ενήλικες που με συμπτώματα πηγαίνουν σε μεγάλες συγκεντρώσεις όπως κινηματογράφοι, συγγενικά τραπέζια, γάμοι κλπ γιατί νιώθουν καλά οπότε γιατί να το χάσουν; Αυτοί που συναντούν εγκύους κ βρέφη γιατί «ένα συναχακι έχω, είναι επειδή έπεσε η θερμοκρασία»; οι εργαζόμενοι που εξαναγκάζονται, κ στα σχολεία, να πηγαίνουν στη δουλειά με συμπτώματα; Δεν έχουμε καταλάβει ότι κ το κοινό κρυολόγημα ακόμα, σε κάποιους δημιουργεί θέματα. Ποσα νήπια έχουν καταλήξει να νοσηλεύονται με διαλυμένο ανοσοποιητικό από απανωτεσ ιώσεις στους σταθμούς κ τα σχολεία;