0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κ αυτά που περνάνε στα ψιλά από μένα Στο νοσοκομείο 27χρονος με μυοκαρδίτιδα μετά το εμβόλιο της Pfizerhttps://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/355663/lesvos-sto-nosokomeio-27xronos-me-myokarditida-meta-to-emvolio-tis-pfizer%3fampΣυγκλονίζει ο νεαρός που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό του με Johnson: "Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος"https://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/355660/sygklonizei-o-15xronos-pou-katelikse-sto-nosokomeio-meta-ton-emvoliasmo-tou-me-johnson-den-boro-na-statho-orthios%3famp
Ποιος 15χρονος; Αυτός με το μούσι είναι 15; Μπράβο ανάπτυξη! Όλα τα δεδομένα με διαφάνεια, ανοιχτά για όλους. Οι 60 και πάνω στο 100% εμβολιασμένοι έπρεπε εδώ και μήνες! Όσοι έχουν υποκείμενα, όλοι. Δημόσιος τομέας, όλοι! Από εκεί και πέρα οι άλλοι με τεστ καθημερινά για κάθε δραστηριότητα. Εδώ και οι νεκροί μας, εδώ και οι άνθρωποι με σύνδρομο long covid, εδώ και οι παρενέργειες των εμβολίων, όλα μπροστά! Όλα ανοιχτά, επίσης. Για κανέναν λόγο να μην ξανακλείσουμε. Και δεν θα ξανακλείσουμε, αν οι ανεμβολίαστοι - αντιεμβολιαστές (οι συγκεκριμένοι μόνο) υπογράψουν ότι δεν θα απασχολήσουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Τα παιδιά θα κολλήσουν, εμείς θα κολλήσουμε, θα το περάσουμε ήπια. Δεν θα επιβαρύνουμε το εσυ. Πανδημία έχουμε, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα!
Αντί να λέμε και να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια , πείτε μου τι καταλαβαίνετε για το edupass διαβάζοντας την τροπολογία...
Συνάδερφοι, άσχετο αλλά το δεύτερο rapid για μας τους ανεμβολίαστους πότε γίνεται; Με την ευκαιρία ξέρετε ποιες χώρες έχουν αρχίσει τρίτη δόση πλην Ισραήλ και Ελλάδας;
Έως και 24 ώρες πριν την είσοδό μας στο σχολείο την Παρασκευή, οπότε και πρέπει να το επιδείξουμε. Άρα, είτε αύριο, είτε Παρασκευή πρωί.
Έτσι σκριβώςhttps://www.alfavita.gr/ekpaideysi/358002_self-test-rapid-test-sta-sholeia-ti-ishyei-gia-ekpaideytikoys-kai-mathites
Εγώ silkcut καταλαβαίνω ότι, όταν θα αρχίσει να λειτουργεί η πλατφόρμα, κάθε εκπαιδευτικός θα μπει μία φορά, δηλώνοντας σε ποια κατηγορία ανήκει (εμβολιασμένος, ανεμβολίαστος ή με νόσηση στο παρελθόν) και η πλατφόρμα, η οποία θα παίρνει στοιχεία από τους αντίστοιχους φορείς, θα ενημερώνει αυτόματα τη σχολική μονάδα, εάν ο εκπαιδευτικός μπορεί να εισέλθει σε αυτήν. Και για εμάς που κάνουμε ραπιντ τεστ, δεν θα χρειάζεται να το εκτυπώνουμε κάθε φορά από το gov, αλλά θα υπάρχει αυτόματη ενημέρωση στο σχολείο. Γενικά νομίζω ότι έτσι καταργούνται τα αντίστοιχα έγγραφα που θα πρέπει να φέρουν οι εκπαιδευτικοί μαζί τους.
Ναι συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει όλοι να εμβολιαστούν με το αναποτελεσματικό εμβόλιο ενάντια στην μετάλλαξη δέλτα. Κάπως πρέπει να ζήσουν και οι φαρμακευτικές, οι πολιτικοί που παίρνουν μίζες και το λοιπό σύστημα. Μετά από 5 μήνες και νέα δόση και ας μην έχει πάρει ακόμα έγκριση από ΕΟΦ και ΕΜΑ. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το εμβόλιο. Είμαι και εγώ υπέρ του να γίνει υποχρεωτικό. Το θέμα είναι να είναι αποτελεσματικό και να μην έχει τόσες πολλές παρενέργειες. Δεν είναι λογική να τα βάζουμε σε μια ζυγαριά και να βλέπουμε που έχουμε το μεγαλύτερο ώφελος. Υποχρέωσε τον άλλον να κάνει εμβόλιο όταν έχεις αποτελεσματικό σκεύασμα, με ελάχιστες παρενέργειες και τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε όλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Οι πολίτες της ΕΕ δεν έχουν πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια. Η πολιτική που εφαρμόζεται στον τομέα της πανδημίας δεν έχει καμία λογική. Δεν έχει να κάνει με ιατρική αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά με το πως θα πλουτίσουν κάποιοι. Γι αυτό και έχει αποτύχει και θα συνεχίσει να αποτυγχάνει.