0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ, γιατί απαντάς στα δικά μου ερωτηματικά (άρα καταλαβαίνω - και από άλλα σε φορείς κλπ- ότι η πολιτική απόφαση ήταν "δώστε" , θα δούμε γιατί. εκλογές; χρύσωμα χαπιού για τα επερχόμενα τουλάχιστον για τώρα...; ). ΥΓ. φυσικά και πρέπει να δίνονται και όχι να κρατάνε θέσεις βολικές για αναπλήρωση. δεν το συζητώ όσο κι αν συμπάσχω με τους αναπληρωτές και τη θέση τους. η χρόνια θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καλή όχι αλλά πλούσια σε δράση...
Γιατί μπλέκεις διαφορετικά πράματα μεταξύ τους; Κανείς δεν είπε να μη γίνουν αποσπάσεις και προσωπικά είπα ότι, για τα δεδομένα του Υπουργείου και σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμό μεταθέσεων, είναι πολλές. Μάλιστα εγώ δεν πήρα απόσπαση και όμως τις βρήκα πολλές. Είπα επίσης ότι, παρά τον μεγάλο αριθμό των αποσπάσεων/μεταθέσεων, τα κενά παραμένουν. Πού είδες να λέω να μη δοθούν αποσπάσεις; Γιατί το ερώτημά σου ("Να μην πάρουν αποσπάσεις οι μόνιμοι, να έρθουν κοντά στα σπίτια τους και να προσληφθούν μετά, από Σεπτέμβρη και βάλε, αναπληρωτές;") αυτό υπονοεί.
. Είναι ερευνητικά δεδομένα για το πως προάγεται η αριστεία στα σχολεία που τα έχει μονο η Νίκη. Από το σύστημα πρόσληψης και διαχειρiσης εκπαιδευτικού προσωπικού με τα πληρωμένα προφισιενσι κ "μεταπτυχιακάοθεοςνατακάνει¨" μέχρι τις αποσπάσεις κ την "αξιολογηση" που ο κακός δάσκαλος γίνεται καλός γιατί το απόγευμα θα τον βάλει η Νίκη να κάνει κ άλλη !?!? ονλαιν επιμορφωση , η Νίκη χαράζει νέους δρόμους αριστείας στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό χάρτη. Η ώρα τους έχει τους Αμερικάνους τους Αγγλους κ τους ευρωπαιους να διορίζουνε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ κ αυτοί με ονλαιν μεταπτυχιακα κ Γ2 στα
Για τις αποσπάσεις της Δευτεροβάθμιας... Ξανακάλεσα στο υπουργείο, μου είπαν πως το ΚΥΣΔΕ θα γίνει πιθανότατα την επόμενη Παρασκευή
Δεν τα μπέρδεψα, όχι... Ελπίζω να έχεις δίκιο, να τελειώσει η αγωνία. Έχεις μιλήσει με κάποιον και λες ότι θα βγουν νωρίτερα ή έτσι το υπολογίζεις;;