0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω κάποιον γνωστό, οπότε το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να τηλεφωνήσω στα τηλέφωνα που είχε η εγκύκλιος των αποσπάσεων. Και τις δύο φορές, την προηγούμενη εβδομάδα και χθες, μου είπαν ότι το ΚΥΣΔΕ θα γίνει την Παρασκευή (τουλάχιστον απαντούν και πιστεύω πως καταλαβαίνουν την αγωνία μας). Αν κάποιος άλλος έχει καλύτερη πληροφόρηση, αν έχει μιλήσει με κάποιον που ξέρει αν έγινε χθες το ΚΥΣΔΕ, ας το πει να ξέρουμε τι να περιμένουμε για τις επόμενες μέρες. Πάντως το σενάριο Δευτέρα - Τρίτη βγαίνουν οι αποσπάσεις δεν επαληθεύτηκε, δυστυχώς...
Έστω ότι δεν έκανε διορισμούς φέτος. Αν κάποιος άλλος αποσπασμένος με περισσότερα μόρια ζητούσε π.χ. τη Λήμνο και βρισκόταν ο Χ συνάδελφος στη Μυτιλήνη, θα είχε διαφορά;Ακόμη και αν φέτος γινόταν κάτι διαφορετικό, του χρόνου που οι νεοδιόριστοι θα πάρουν οργανικές δεν θα υπάρχει πάλι το πρόβλημα που αναφέρετε; Τι να κάνουμε δηλαδή; Να κόψουμε τους διορισμούς;;;Μη τα βάζουμε λοιπόν με τους συναδέλφους οι περισσότεροι εκ των οποίων κάνουν tour σε όλη την Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον.Προ 10ετίας που γινόταν διορισμοί κάθε χρόνο, υπήρχε αυτή η κατάσταση. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο. Θα γίνουν 11500 διορισμοί. Όλοι θα πάνε στο σπίτι τους νομίζετε; Αυτοί οικογένεια δεν έχουν για να φοβούνται μη διαλυθεί;
Μέχρι 9/7 είναι οι ανακλήσεις των αποσπάσεων. Το θυμούνται αυτό στο Υπουργείο ή το ξέχασαν λόγω των 11000+ διορισμών;;;
Τελοσπαντων θα γράψω τι ενδέχεται να γίνει και όποιος συνάδελφος γνωρίζει ή έχει πληροφορίες ας ενημερώσει. Εστω μια περιοχή π.χ Λέσβος όπου έχουνε πάρει εκεί απόσπαση κάποιοι συνάδελφοι από άλλο πυσπε/πυσδε με σκοπό όμως να είναι στην Λήμνο (ουσιαστικά
Υπάρχει για νησιωτικές περιοχές. Νόμοι Λέσβου, Χίου, Δωδεκανήσων, Κυκλάδες κλπ... ένα πυσδε αλλά πολλές περιοχές. Δεν έχω καταλάβει πως διαλέγεις μα αλλάξεις περιοχή και ποιος αποφασιζει αν θα αποσπαστεις. Μήπως εννοείς ότι βάζω τα σχολεία από τις περιοχές που θέλω και όχι γενικά τις περιοχες;
Στο δικό μας ΠΥΣΔΕ υπάρχει α ' και β' περιοχή και μπορείς να ζητήσεις εντός ΠΥΣΔΕ απόσπαση σε όποιο σχολείο ή δήμο θέλεις. Οι εντός ΠΥΣΔΕ δεν κρίνονται από το ΚΥΣΔΕ.
Ευχαριστώ πολύ! Η ανακοίνωση γι αυτές τις αποσπάσεις βγαίνει στη σελίδα του κάθε πυσδε φαντάζομαι. Συνήθως ποτέ ζητούν; μετά από τις γενικες;
Έγινε τελικά το ΚΥΣΔΕ;
Έχει ήδη γίνει προεργασία (ίσως και κάποιες Πράξεις του ΚΥΣΔΕ) και την Παρασκευή αναμένονται οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ.Επίσης αναμένονται σύντομα και αποδεσμεύσεις λόγω Α’ Κύκλου Κινητικότητας 2021, σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι αυτό των αποδεσμεύσεων του Κύκλου Κινητικότητας 2020. Ίσως (σε συνδυασμό με τις 187 αναμένουσες το ΦΕΚ μετατάξεις του 1824) να έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην αύξηση +1200 των διορισμών (πέραν του «αρώματος» εκλογών).
Σαφώς και με δόλο γράφεις όσα γράφεις.