0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα περίπου 640 οργανικά κενά που εμφανίζονται σε εμας ξέρετε αν έχουν συμπεριληφθεί οι 170 φετινές συνταξιοδοτήσεις;
Είχα μιλήσει με τον Παλληγιάννη τότε που είχαν βγει τα κενά μας τον ρώτησα ευθέως τι έγινε και εξαφανίστηκαν τα κενά μας..μου απάντησε ότι δεν τα μετράει ο ίδιος αυτά του έδωσαν αυτά ανέβασε.Επέμεινα και με μήνυμα αλλά απάντηση δεν πήρα.Τι να πω..κι εγώ είχα την εντύπωση πως τα κενά μας ήταν περισσότερα.
Τα κενά που είχε δόσει ο Παλληγιαννης ήταν συμψηφισμενα με τα πλεόνασματα, κάτι που πρακτικά είναι λάθος. Διότι αν στα Δωδεκάνησα έχει πχ 10 αγγλικών έλλειμμα και στην Αθήνα έχει 10 πλεόνασμα ,το σύνολο κάνει 0 .
Στα μεγάλα αστικά κέντρα πιστεύω θα διατηρηθούν οι θέσεις αναπλήρωσης.
Όχι για πολύ, γιατί θα έρχονται μόνιμοι με αποσπάσεις/μεταθέσεις σιγά σιγά...μην ξεχνάμε ότι όσοι από εμάς διοριστούν θα ζητάνε μετά τη διετία να έρθουν κι εκείνοι κοντά στα σπίτια τους. Όπως και να΄χει, καλή επιτυχία σε όλους μας.
αυτο εξηγω παραπάνω. Δεν μπορεί στην Αθήνα πχ να παίρνει 350+αναπληρωτες και να βγαζει 50 διορισμους. Η η Θεσσαλονίκη που φετος στην δικη μου ειδικότητα ειχε 50+ να μην δινει κανενα κενο
Παιδιά καλημέρα! Σύμφωνα πάντως με το σενάριο του victor123 για ισοκατανομη μεταξύ των δύο προκηρύξεων η δικιά μας ειδικότητα όπως και όλες οι κοινές ειδικότητες ευνοείται πολύ.. Δίνει 428 θέσεις πρωτοβάθμια και 99 δευτεροβαθμια.. Κάλυψη 81%..Μενει να δούμε και την επίσημη κατανομή.. Όπως ο ίδιος τονίζει δεν μπορεί το 50-50 να ισχύει για τις δύο βαθμίδες γιατί οι δάσκαλοι θα έπαιρναν κάτω από 3000 διορισμούς και οι ειδικότητες μηδενικούς.
Εδώ θα δείτε τα κενά σαςhttps://drive.google.com/file/d/1s3iSFphS5DG_AIByURJsfY4qYX6bHdA8/view?usp=drivesdk