0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω 30 με 35 θέσεις πιο κάτω από το 305 δηλαδή μέχρι το 340 το πολύ.Ελπίζω να σε φτάσει!
Όχι, δεν με φτάνει. Είμαι γύρω στο 380. Απλά σκέφτομαι ότι όπως και να έχει πρέπει να κάνουμε την δήλωση περιοχών και δεν έχω καμία διάθεση. Και το άλλο είναι ότι στην δήλωση περιοχών για αναπληρωτες έβαζα μόνο τον νομό μου. Τώρα δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνω αν δοθούν τα κενά αυτά για διορισμό. Προσπαθώ να κάνω υπολογισμούς. Η μεγαλύτερη απογοήτευση θα είναι να χρειαστεί να μετακομίσω χωρίς να έχω διοριστεί.
Βγάζοντας την ειδική ναι είμαι γύρω στο 360. Αλλά μου φαίνεται δύσκολο να φτάσει ο πίνακας ως εκεί. Δηλαδή εννοώ είναι άλλα 50-60 άτομα. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόσο λίγους. Τέλος πάντων. Σας ευχαριστώ όλους
Καλησπέρα συναδελφοι, Παρακαλώ που μπορώ να βρω τον εκκαθαρισμενο πίνακα της Πε06;Ευχαριστώ πολύ 😘
Εχεις βγάλει τους 20 που διορίστηκαν ειδική; Απ οτι θυμαμαι οι 10 ειναι ψηλά στον πίνακα και οι άλλοι δέκα νομιζω μετα το 200 ή κατι τέτοιο.Επισης γνωρίζω 2 μέχρι το 300 που η μια ειναι και νηπιαγωγός και προτιμά διορισμό ως νηπιαγωγός και η άλλη και δασκάλα που Επισης προτιμα διορισμό ως ΠΕ 70. Θα παίξει ρόλο και η δήλωση περιοχών και προτιμήσεων.Θα ελεγα να τολμήσεις να βάλεις ολες τις περιοχές γιατι ετσι αυξάνονται οι πιθανοτητες διορισμού έστω και Δ Δωδεκανήσου.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΜΙΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ Η ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ?