0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εμβολιασμενοι θα κάνουμε τεστ, ενώ οι ανεμβολιαστοι οχι. Έτσι σε περίπτωση που γίνει διασπορά η αιτία θα είναι σιγουρα κάποιος εμβολιασμενος . Κανείς δεν θα μπορεί να κατηγορήσει κάποιον ανεμβολιαστο.
Πόσο πιθανή θεωρείτε την υποχρεωτικοτητα για τους νέους διοριστεους;
Σωστό, αλλά τα έγραψες ανάποδα , οι ανεμβολίαστοι τεστ οι εμβολιασμένοι όχι..
Πολυ περισσότερο θα φριξεις αν διαβασεις συστατικα τροφιμων που καταναλώνουμε καθημερινα και έχουν πολυ πιο άμεση επίπτωση στην υγεία μας....
Γ.Γεραπετρίτης: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε Σώματα Ασφαλείας, ΜΜΜ και εκπαιδευτικούς - Άμεσα στους υγειονομικούς»:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1000407_ggerapetritis-na-apokatastathoyn-oi-eleytheries-oson
Απίθανη, ήδη στα δικαιολογητικά δεν έχουν βάλει πιστοποιητικό εμβολιασμού... , εκτός κι αν αλλάξει το νομικό πλαίσιο..
Εγω πάσχω απο σοβαρες φραμακευτικες αλλεργιες και έκανα κανονικά και τις δυο δοσεις του Pfizer. Απλά μου έβαλαν πεταλουδα με ορο για να είναι ετοιμοι σε περιπτωση που κανω αλλεργικη αντιδραση, με κρατησαν μιση ωρα αντι για ένα τέταρτο και μου ειχαν συνέχεια σε αυτό το διαστημα συνοδο νοσοκόμα που δεν κουνησε απο διπλα μου
Αν αυτός που δεν κάνει έμβολιο πάρει την ευθύνη εφόσον κολλήσει το συνάνθρωπο του δεν θα ζητήσει κρεβάτι σε ΜΕΘ ούτε θα επιβαρύνει τον εργοδότη ή το κράτος με επιδόματα,άδειες κτλ τότε ΝΑΙ να μην είναι υποχρεωτικο. Επίσης διαβάστε λίγο άρθρα δημοσιευμένα σε αξιόλογα επιστημονικα περιοδικα για την τεχνολογία MRNA και μετά μιλάτε!!! Η οικονομία γονάτισε από τα επιδόματα και τα lock down