0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και όσοι αποφασίσαμε να εμβολιαστουμε γνωρίζουμε άτομα που είχανε σοβαρές παρενέργειες από τα εμβολια, και ανθρώπους που πέρασαν ελαφρά τον ιό αλλά επίσης βλέπουμε και το πόσοι χάνονται από τον ιό, πόσοι υποφέρουν στην συνέχεια και σταθμιζουμε τον κίνδυνο. Το ίδιο κάνουν και οι κυβερνήσεις, όχι μόνο στην Ελλάδα. Σταθμιζουν τους κινδύνους. Φυσικά και δεν νοιάζονται για τον καθένα μας αλλά θέλουν τις λιγότερες δυνατές απώλειες, από κάθε άποψη. Αν το εμβόλιο μπορεί να περιορίσει τις απώλειες τότε κάποιο όφελος θα έχει, δεν μπορεί. Προφανώς οι πιθανότητες να πάθεις κάτι από το εμβόλιο είναι ελάχιστες μπροστά στην βλάβη που προκαλεί ο covid. Και όσο περισσότερο σέρνεται αυτό το πράγμα ανάμεσα μας τόσο πιο πιθανό είναι να κολλήσει κάποιος. Και μην μου πείτε προσέχουμε. Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ, πέρσι έγραφαν πόση ζημιά θα κανουν οι μάσκες. Κάτι μου λέει ότι δεν τις φοράτε και με τόση συνέπεια.
Ο jimy100 τα είπε όλα και με εκφράζει 100% (ελπίζω και τους περισσότερους εδώ).
κατι μου λεει φιλε οτι κανεις ολο το mychool
Ο, τι κ να λενε ευστοχα κ με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ data ο jimy100 κ ο gf, μεταξύ άλλων δλδ, πανε πατο. Τα ακουμε εμείς που συμφωνούμε μαζί τους, ουτως η αλλως κ κάποιοι άλλοι που δεν συμφωνουν μαζί μας για τον εμβολιασμο, αλλά είναι νοήμονες.
χαχα ο ειδικευόμενος έχεις από την άλλη τον Μπαγκντί τον καθηγητή που έχει εργαστεί πάνω στα εμβόλια να σου λέει δες λίγο το βίντεο μετά τη μέση
Αυτοί που δεν είναι ειδικευόμενοι σου κάνουν;https://www.thetoc.gr/ygeia/article/meleti-sok-gia-ton-koronoio-me-blabes-se-aggeia-kai-aima-enas-stous-tesseris---duo-mines-meta-ti-nosisi/