0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα εξηγεί όλα το ίδιο το άρθρο που παραθέτεις.
Είμαι σίγουρος ότι τελικά κάποιοι θα ξυπνήσουν και θα καταλάβουν πως είναι προς όφελος όλων μας να παραμείνουμε ενωμένοι. Ειδικά εμείς που δεν έχουμ εμβολιαστεί πρέπει να αγκαλιάσουμε όσους έσπευσαν, για τον α χ ψ λόγο, να εμβολιαστούν. Εκφράσεις όπως γίδια, πρόβατα και τέτοια όπως και από την άλλη πλευρά ψεκασμένοι και τέτοια μόνο διχόνοια μπορούν να φέρουν στην κοινωνία μας. Αν εμείς που υποτίθεται έχουμε και κάποια μόρφωση δεν μπορούμε να διδαχτούμε από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, στρατόπεδα συγκέντρωσης, απαρντάιχτ κτλ, τότε νομίζω πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και η κρίση αξιών που θα ακολουθήσει θα ρίξει την κοινωνία μας σε τέτοιο σκοτάδι που ο μεσαίωνας μπροστά του θα μοιάζει με διαφωτισμό.
Εννοείται εξηγεί τα πάντα... Τα data λένε υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων στα νοσοκομεία. Αυτό είναι δεδομένο. Μη ξεχνάμε το πολιτικό κόστος.50 εκατομ.εμβολιαστηκαν μετά από προτροπή της κυβερνησης- ειδικών και προχωρούν ακάθεκτοι.Θα πεις ότι το πρόγραμμα δεν πάει καλά; Άνοιξαν τα πάντα σήμερα,επιτυχία του εμβολιαστικου προγράμματος .Αν δεν το είχαμε θα ήταν χειρότερα.Η τέχνη της πολιτικής. Αναρωτιέμαι τι άλλο θα σας έκανε να αλλάξετε γνώμη. Να φτάσει το ποσοστό από 60 στο 70,80,90 τι;
Μα φυσικά θα φτάσει. Αφου ο πληθυσμος της
κάνεις όλο το myschool και έχεις αφισσα τον διευθυντή σου και ούτε τολμάς να ζητήσεις κανονικη
Αν ξυπνήσουν να μου τρυπήσεις τη μύτη!! θα σφάζονται μεταξύ τους κάθε μέρα!!
Αρκετοί σχολιαστές όχι μόνο διακινούν αμφιβόλου προέλευσης σενάρια για τον εμβολιασμό αλλά προχωρούν σε αναρτήσεις με τίτλους απαράδεκτος όπως "κάτω η χούντα". Αν αυτό δεν είναι παράβαση των όρων χρήσης τότε τι είναι; Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Συνάδελφε δεν ξέρω αν έχεις ενημερωθεί αλλά αύριο θα γίνουν μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας μας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, καλό είναι όλοι μας εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι να δώσουμε το παρόν για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις πως δε θα το δεχτούμε. Μπρες εδώ https://www.pde.gr/index.php?topic=36260.msg1121569#msg1121569 για να δεις τις πόλεις που θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και να συμμετέχεις και εσύ. Ζήτω η ελευθερία
Ποιος/οι καλούν σε αυτές τις συγκεντρώσεις;