0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διόρθωσε με, αν κάνω λάθος, αλλά αν θυμάμαι καλά ούτε τα μονοκλωνικά έχουν πάρει κανονική έγκριση. Και αυτά με έκτακτη αδειοδότηση κυκλοφορούν. Να τα λέμε λοιπόν και αυτά "πειραματικά σκευάσματα", για να είμαστε σωστοί, ε;
Επίσης είναι πανακριβα. Εργαστηριακά, στην κατασκευή τους.
κι έισης κάποια αποσύρθηκαν γιατί δεν καλύπτουν τη Δ κ επίσης τα φτιάχνουν κι αυτά κακές φαρμακευτικές, έτσι; κι επίσης δεν έχει λογική να γουστάρεις να αρρωστήσεις για να πάρεις φάρμακο (που προφανώς έχει παρενέργειες) επειδή φοβάσαι τις παρενέργειες ενός εμβολίου που θα σε προστατέψει από τη σοβαρή ασθένεια. Στην Ελλάδα ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που ισχύουν σε όλες τις χώρες κ νομίζω έγιναν κ προτάσεις για θεραπευτικά σχηματα. Δεν ήταν η έλλειψη αγωγής το πρόβλημα μας. Άλλο ήταν.
Μαζί σου gf. Συγκροτημένη σκέψη, κρίση κ φοβερή επιχειρηματολογία με επιστημονικό έρεισμα η Έσπερος. Κ η επίθεση ήταν όντως ντροπή.
Αν η απόφαση δεν προσδιορίζει χρονικό όριο για την ανευ αποδοχών είναι μεγάλο πρόβλημα. Μέχρι να θεωρήσουν ότι έχει τελειώσει η πανδημία μπορεί να περάσουν 2 - 4 χρόνια. Πάνε καλά;;;; Αν κάποιος "συνετιστεί" και θελήσει να εμβολιαστεί τί θα γίνει; Επιστρέφει στο σχολείο του ή παραμένει σε άδεια μέχρι νεωτέρας;
Και επί πλέον δεν καταπολεμούν την βρετανική και την δ μετάλλαξη
Ποια βρετανική και ποια Δ συνάδελφε, αυτά προέκυψαν τώρα τελευταία. Κοίταξε αύριο να είσαι στη διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και κατά του υγειονομικού απαρντχάιντ που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Εδώ θα δεις περισσότερες πληροφορίες. Μην τους αφήσουμε να μας διχάσουν. https://www.pde.gr/index.php?topic=36260.msg1121569#msg1121569
Ποια είναι τα επαγγέλματα που έχουν επαφή με το ευρύ κοινό; Γιατί εμένα μου έρχονται πολλά έτσι πρόχειρα. Θέλω να πω ότι άμα το πάμε έτσι, θα υποχρεωσουν άπαντες να το κάνουν και να τελειώνουν. Αλλιώς δεν τους βγαίνει. Θέλετε κάτι τέτοιο;
Ντροπή σου. Που θα μιλήσεις εσυ για διχασμό και κοινωνική συνοχή. Ασεβείς απέναντι στους 12500 νεκρούς κ στους πολλαπλάσιους σοβαρα νοσησαντες που ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται ακόμα. Ντροπή. κανενός δεν είναι ανώτερο το ανοσοποιητικό για να εκφράζει τόση έπαρση. Η διαχείριση κάνει διακοπές;
Δεν ξέρω αν ξέρεις για τις καταγγελίες του δικηγόρου Αντωνιάδη;https://nikosantoniadis.tv/2021/07/20/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf/Κάπου βρήσκεται η αλήθεια και κάπου το ψεμα.... Κάποιος θα πάει φυλακή ... ο Α ντωνιάδης ή ......