0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εκτύπωση απο το 2002 και μετα όμως.....με τα προηγουμενα τι γίνεται;;
Μου εμφανίζει μέχρι τον 5ο του 21.Είναι σωστό; ο 6οςθα περαστεί τον Αύγουστο;Γιατί δεν θυμάμαι καθόλου νομίζω ότι τροφοδοτούνται ανα τρίμηνο.
Ναι ακριβώς. Υπάρχει μια καθυστέρηση 2-3 μηνών μέχρι να φανούν.
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όσους/ες περιμένουν διορισμό! Ερώτηση: το πιστοποιητικό εντοπιότητας αναφέρει ημερομηνία κτήσης δημοτικότητας μέσα στο 21 (έκανα την αλλαγή φέτος δηλαδή ενώ μένω στην περιοχή τα τελευταία 6 χρόνια, άργησα το ξέρω...) Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το λάβουν υπόψη τους στη διεύθυνση, λόγω της μη συμπλήρωσης διετίας;
Για την συνυπηρέτηση έχετε καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να καταθέσουμε;
Αυτό με τη βεβαίωση ανάληψης πρώτη φορά το ακούω..Κατά τα λοιπά:Δικαιολογητικά για νεοδιόριστους*1. Εκτύπωση της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης (ηλεκτρονική) με τα προσόντα / κριτήρια κατάταξης που έχει μοριοδοτηθεί και υποβλήθηκε στο ΑΣΕΠ.2. Αντίγραφο τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση ξενόγλωσσου πτυχίου χρειάζεται πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτών με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών.Για τους κατόχους ξενόγλωσσου πτυχίου υποβάλλεται και απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ως αποδεικτικό Ελληνομάθειας.3. Αντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου (εφόσον υπάρχει), όπου αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης. Για τους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών προσκομίζεται επιπλέον και αναλυτική βαθμολογία. Οι τίτλοι ξένων πανεπιστημίων υποβάλλονται με επίσημη μετάφραση και με τη βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ. Για την αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, συμπληρώνεται αίτηση. Η προσμέτρηση του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού για μισθολογική εξέλιξη θα αρχίσει από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης σας (παρέχεται από την υπηρεσία).4.
Συνάδελφοι άνοιξε ο ΟΠΣΥΔ.