0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρε φίλη μου φέτος στην ειδική, είναι στο χέρι της διευθυνσης κ φυσικά πρέπει να φέρεις αποδεικτικά για τον λόγο που τη θέλεις. Είναι πάντως μια προοπτική για όσους έχουν ειδικά φέτος πρόβλημα να αφήσουν τον τόπο τους.
Αν επιτρέπεται τι λόγους επικαλέστηκε ; Για να εχουμε μια ιδέα.
Διδακτορικό που είχε ξεκινήσει σε άλλη πόλη, αν και αυτό ήταν κυρίως πρόφαση. Θεωρώ ότι θα δίνουν και για οικογενειακούς λόγους, αν επικαλεστείς λογο υγείας μέλους της οικογένειας. Επίσης, αν και θεωρείται στο όριο ηθικό, ξέρω περίπτωση που πήρε μαζεμένες αναρρωτικες με βεβαίωση ορθοπεδικου για προβλήματα μέσης, αν και δεν ήταν εύκολο να βρει γιατρό για την περίπτωση. Το αναφέρω μόνο γιατί ξέρω ότι ορισμένοι βρίσκονται σε αδιέξοδο την παρούσα χρονική στιγμή που θα γίνουν οι διορισμοί.
Εννοείς δεν υπήρχε γιατρός για την περίπτωση του προβλήματος υγείας που είχε ή δεν ηθελε να δώσει "μουφα" χαρτι ο γιατρος;
Άνευ αποδοχών δεν έδωσαν πέρυσι στην ειδική κ ήθελαν αρκετοί , βέβαια άδεια άνευ για παιδι πχ μέχρι 6 δίνεται οριζόντια στο δημόσιο, το θέμα είναι για τα 2 πρώτα χρόνια με τη συγκεκριμένη προκήρυξη.
Το δεύτερο. Ωστόσο, τελικά βρέθηκε γιατρός. Και από ο,τι καταλαβα τουκαχιστον παλαιοτερα δεν ηταν και τελειως ασυνήθιστο.