0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ξαναρωτήσω...Οι πε02 γιατί εχουν οργανικές σε τόσο λίγες περιοχές; Τι έγινε σε
Επιτρέψτε μου μια ερώτηση.Οι έχοντες διδακτορικό και δεν είναι λίγοι (500+) στη λίστα όσων διορίζονται ,πιστεύετε ότι θα κάνουν δεκτό τον διορισμό τους ?Υπάρχει περίπτωση από την εποχή της δήλωσης να έχουν βρει εργασία στα πανεπιστήμια ή κάπου αλλού?Δεν εννοώ πως δεν αξίζει να διοριστούν , απεναντίας , αλλά ρωτώ για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης εν όψει των διορισμών.Ευχαριστώ!
Πού πιστεύετε ότι θα διοριστούν οι τελευταίοι φιλόλογοι, πχ 100 τελευταίοι;
Σε ό,τι έχει μείνει από νησί, δηλ. Δ΄Δωδ/νήσου και Λασίθι, πιστεύω. Κι όχι μόνο οι 100 τελευταίοι, αλλά κι όσοι βρίσκονται 300-400 θέσεις πριν από το τέλος των διοριστέων, κάπου εκεί θα βρεθούν, δεδομένου ότι η στεριά θα καλυφθεί από τους πρώτους, όπως και τα προνομιούχα νησιά.
Ποια νησιά είναι προνομιούχα; Ρωτάω γιατί κοιτάζω κόστη διαμονής σε μεγάλα νησιά Κ απογοητεύομαι.
Γνωρίζεται αν δηλώσει κάποιος μόνο τις περιοχές επιλογής του και δεν έχει τα μόρια να πάει σε αυτές, τοποθετείται σε όποια περιοχη υπάρχει κενό ή μένει εκτός διορισμού?!