0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, ορίστε μερικά στοιχεία, που αφορούν τις πρώτες 800 τόσο θέσεις του πίνακα. Έκατσα και κοίταξα ποια μέρη δηλώνονται για αναπλήρωση. Συμπεριέλαβα και άτομα που πάνε ειδική αγωγή προσθέτοντας τα μόρια που αντιστοιχούν στην προϋπηρεσία που έχουν αποκτήσει από τότε που βγήκαν οι πίνακές τους μέχρι που βγήκαν οι προσωρινοί της 2ΓΕ. ΔΕΝ τους έψαξα έναν έναν στους πίνακες της 2ΓΕ, οπότε πιθανά να υπάρχουν και άλλοι που πάνε αναπληρωτές ειδική και απέκτησαν και κάποιο ακαδημαϊκό προσόν από την 3ΕΑ μέχρι τη 2ΓΕ και άρα να είναι πλέον στην 800αδα της 2ΓΕ. Anyway:Ανατολική Μακεδονία Θράκη: 47Αττική: 172Νησιά
Επανέρχομαι λίγο σε αυτό που πόσταρα πριν. Δίπλα στον αριθμό αναπληρωτών στην κάθε περιφέρεια έχω βάλει και τις οργανικές θέσεις για διορισμό. Υπενθυμίζω ότι οι επιλογές των αναπληρωτών αφορούν μέχρι τη θέση 800 περίπου του πίνακα.Αττική: 172 259Πελοπόννησος: 43 89Στερεά Ελλάδα: 48 144Θεσσαλία: 21 9Δυτική Ελλάδα: 52 106Δυτική Μακεδονία: 11 1Κεντρική Μακεδονία: 66 83Ανατολική Μακεδονία Θράκη: 47 58Ηπειρος: 21 27Νησιά Ιονίου: 33 77Νησιά
Σχετικά με τους φιλολόγους στους εκκαθαρισμενους από το 800 και πάνω (αλλα και πιο κατω) υπάρχουν και συνάδελφοι της ειδικης που εργάστηκαν πέρυσι στη Α φάση ειδικης στην παράλληλη στήριξη και στα κεσυ. Δεν είχαν διοριστεί με την 3ΕΑΊσως αυτοί να σου λείπουν.
Ευχαριστούμε mtsag! Είναι μέχρι το 800 από τον εκκαθαρισμένο;
Γενικά τις συμβουλές όλων να τις φιλτραρετε. Δεν είναι όλες με καλή πρόθεση. Στις ομάδες του φεισμπουκ παρατηρώ άτομα που θέλουν να διοριστούν σε δυσπρόσιτα γιατί είναι τόπος συμφερόντων τους να παρακινούν συναδέλφους να μην τα δηλώσουν. Γκουγκλαρετε ονοματα προτου λαβετε σοβαρα υποψιν τα λογια τους.Η μόνη άληθεια είναι τα ποσοστά ικανοποίησης μεταθέσεων καθε χρόνο που πραγματικά είναι μικρά. Αλλά αν πιστεύετε ότι πετυχαινετε δυσπρόσιτο και θέλετε μετάθεση σπίτι σας , είναι ο πιο σύντομος δρόμος από τον διορισμο σε περιοχές με 1 μόριο το χρόνο. Εκτος κι αν ειναι ο διπλανος νομός από το σπίτι σας.Αν το αντέχετε προσωπικά και οικονομικα να το προτιμήσετε. Όσοι πήραν φέτος,σε δύσκολες ειδικότητες ειδικά, μετα απο 10 + χρονια μετάθεση σε κέντρο Αθηνα-Θεσσαλονικη ήταν από δυσπρόσιτα.Είναι πολλά τα χρόνια, αλλά η μονιμότητα στην εκπαιδευση δεν υπόσχεται και διορισμό σπίτι σου. Πάλι μόρια κυνηγάς...
Συμφωνώ απόλυτα. Μερικοί επιμένουν να δίνουν «συμβουλές» και να επηρεάζουν συναδέλφους ίσως όχι πάντα χωρίς σκοπιμότητα. Εμένα αυτή η επανάληψη και η επιμονή κάποιων με προβληματίζει. Άλλο η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας και το μοίρασμα της αγωνίας που έχουμε ενόψει των αποφάσεων για την αίτηση και άλλο να προσπαθείς να επηρεάσεις τόσο πολύ κάποιον με απόλυτες τοποθετήσεις.
καλησπερα και καλη τοποθετηση σ ολους! Επειδη μαλλον παιρνει κι εμενα η μπαλα των "συμβούλων-εξαπατητων" ,ας αφησω και κατι ακομα εδω...Η μονη σκοπιμοτητα που θα μπορουσα να εχω ειναι να μοιραστω την υπεροχη εμπειρια μου σε νησακι του Ιονιου απο το 2011 μεχρι και σημερα, εξαιρουμενων 3 αποσπασεων στα ενδοτερα. Δε θα μπορουσε να βρει καποιος πιο "βολικο" δυσπροσιτο, με 20 μορια ανα ετος...και να φτανει σε 5 ωρες οπουδηποτε στην Ελλαδα. Δε χρειαζεται να γινονται οι καλοι συναδελφοι εδω "