0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, μετά από ενδελεχή μελέτη των πινάκων εχω βρει τους εξής 701 -μεχρι τον αριθμό 800 περίπου στον εκκαθαρισμένο πίνακα ΠΕ02- που πήγαν φέτος αναπληρωτές. Αλλοι 75 είχαν διπλά πτυχιά και δεν είχα κουράγιο να τους ψάξω. Επίσης, περίπου 25-30 δεν πήγαν αναπληρωτές φέτος. Ορισιμένοι από αυτούς έχουν βαριά ακαδημαικά, κάνουν κάτι άλλο επαγγελματικά, και προφανώς ενδιαφέρονται μονο για το διορισμό. Άλλοι επειδή δεν ήταν στους προσωρινούς λογω του παραβόλου. Anyway, αυτοί είναι οι 701 που βρήκα.Αττική: 176 259Πελοπόννησος: 45 89Στερεά Ελλάδα: 50 144Θεσσαλία: 29 9Δυτική Ελλάδα: 55 106Δυτική Μακεδονία: 11 1Κεντρική Μακεδονία: 77 83Ανατολική Μακεδονία Θράκη: 47 58Ηπειρος: 19 27Νησιά Ιονίου: 34 77Νησιά
Ευχαριστουμε συναδερφε. Σημαντικη η βοηθεια σου. Εχεις συμπεριλαβει κ τους ιδιωτικους που δεν εχουν δικαιωμα διορισμου? Οπως ειπες σε αλλα αναρτηση σου ειναι περιπου 60. Δλδ απο αυτα αφαιρουμε τους 60 η οσους ειναι ιδιωτικους?
Τους εχω συμπεριλάβει γιατι ήταν στους πίνακες και πήγαν για αναπληρωση. Προφανώς όμως δε θα έχουν δικαίωμα για διορισμό. Δυστυχώς δεν έχω πια το αρχείο που τους είχα με τα ονόματα για να τους αφαιρέσω. Πάντως, νομίζω οτι οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι από Αθήνα, καθώς εχει και τα πιο πολλά ιδιωτικά σχολεια.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1N-gDOVwCtHr7F-y-fbCq_eyn9EcKtJAEzQtZtqiV8uE/edit?usp=sharingπίνακας προτιμήσεων
Καλημερα!!!Ξερει κανεις τα κενα σε κιλκις κ χαλκιδικη που βρισκονται;
Μόνο αν μπεις στις αντίστοιχες δίδε και φεξει η τύχη και έχουν δημοσιευσει τον πίνακα οργανικών κενών Μετά τις μεταθέσεις. Θα παρεις μια ιδεα.Τα λειτουργικά πολύ αμφιβάλλω αν θα προλάβουν να βγουν προτού γίνουν οι επίσημοι διορισμοι. Μάλλον θα τα παρουσιάσουν όλα μαζί σε κάθε δίδε όταν παρουσιαστούν όλοι.
καλημερα. τι εγινε; καποιος, ισως κατα λαθος, εσβησε τα ονοματα; υπαρχουν μονο οι δηλωσεις;
Επειδή είμαι με σπασμένη οθόνη κινητού, το πράσινο στις επιλογές προτίμησης είναι η πρώτη επιλογή μας και το κίτρινο η δεύτερη?
Κάποιος ανόητος, μην πω ανόητοι τα έσβησε. Το έφτιαξα αλλα δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Ο καθένας κάνει οτι βλακεία του κατεβεί. Προσθέτει καινούργια φύλλα, σβήνει στοιχεία και οτι άλλη χαζομάρα. Το αρχείο το έκανα για να βοηθήσω. Αν ξαναχαλάσει ξανά θα το κατεβάσω.
Κάποιος έγραψε σε όλη την τελευταία στήλη ΝΑΙ. Ακόμα κι εκείνοι που δεν έχουν δηλώσει καμιά περιοχή έχουν ένα ΝΑΙ.Θεωρώ ότι το αρχείο είναι ήδη παραποιημένο με στόχο να μην μπορούν να βγουν σωστά συμπεράσματα.