0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, αν έτρεχαν οι προκηρύξεις ξεχωριστά πολλοί ΠΕ 02 θα έφευγαν με το άλλο τους πτυχίο, ΠΕ 60, ΠΕ 70. Έχω 2 μερες που το σκέφτομαι ξανά και ξανά, τελικά έβαλα μόνο τον νομό μου στους φιλολόγους και περισσότερες επιλογές στους ΠΕ 70, μη γίνει καμία στραβή, αλλά νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν με πειράζει να διοριστώ ββαθμια, δεν με έπαιρνε να ρισκάρω χωρίς καθόλου δήλωση ΠΕ 02. Και από όσο ξερω αρκετοί σκέφτηκαν με τον ίδιον τρόπο.
Καλησπέρα σας. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς έχει η διαδικασία των μονιμων διορισμών;Ειδικοτερα, για τους φιλολόγους θα διοριστούν οι πρώτοι 1346 του πινακα; Αν πχ κάποιος βρίσκεται στη θέση 20000 (τυχαίος αριθμος) δηλώνει περιοχες;Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν για καποιον που δεν εχει δηλώσει περιοχές στην παρούσα φάση;Η πρόσληψη αναπληρωτών θα γίνει απο τον ιδιο πινακα; Θα γίνει εκ νέου δήλωση περιοχών γι αυτούς;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Oι αιτήσεις για διορισμο μέχρι αύριο είναι;
Σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου.. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα.. Υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος αλλά 60 άτομα μέχρι το νούμερο που αναφέρεις για τα οποία δεν έχουμε στοιχεία ;
Καλημέρα σε όλους. Έκανα μια μικρή σύγκριση μεταξύ των δεδομένων που πόσταρα χθες για τις προτιμήσεις των αναπληρωτών και των δηλώσεων στο excel που είχε φτιάξει ο victor123 και κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Το δείγμα ήταν μικρο βέβαια, καθως 60 άτομα είχαν συμπληρώσει το excel μέχρι τη θέση του πίνακα που είχα ψαξει τους αναπληρωτες. Αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι 56/60 έδιναν επιλογές για διορισμό ίδιες ή στη μεγαλύτερη δυνατή γεωγραφικά εγγύτητα με τα μέρη που πήγαν ως αναπληρωτές. Οι άλλοι τέσσερις είχαν μετατόπιση από νησιά σε στεριά.Με αυτό το δεδομένο, θεωρώ ότι οι περισσότεροι σε αυτές τις θέσεις θα πάνε εκεί που θέλουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει στη
Δυστυχώς αρκετοί από
Αυτός που είναι από Ξανθη, θα πάει Ξανθη.. Είναι σχεδόν βέβαιο....